anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-i spun prietenei mele ca ii miroase din gura? nu pot sa o sarut cu limba nu stiu ce are in ultimul timp, care credeti ca ar fi problemele?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iesi dimineata cu ea, daca miroase inseamna ca nu tine cont de igiena orala. Dar noaptea daca iesi cu ea si o vezi la fel nu e bine.

| ascovit a răspuns:

Salut!
Intr-o relatie comunicarea nu ar trebui sa fie o problema. Daca ai o problema, ar trebui sa ii spui.
In cazul de fata, ce-i drept, trebuie sa ai grija cum ii spui. Spune-i fata in fata, si, desi se va supara la inceput, ii va trece.
O zi buna!

| darrio2007 a răspuns:

Ii faci si oral cumva? Nu se spala bine pe dinti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca ii miroare gura vrei sa zici? daca asta e,,,, ii zici sa se mai spele pe dinti, altceva e ar putea fi. o avea carii naiba stie
dar daca vezi ca are dantura buna atunci sa nu fie de la burta, am si eu asta, am dantura perfecta dar imi miroase gura uneori din cauza de la gazele care le emani din burta (lasa ce iese pe fund, nu incurca)

| piticelm a răspuns:

Ii poti da imaginea asta https://www.google.ro/......ps?/search

| Irinα a răspuns:

Cu riscul de a se supara, prefer sa isi corecteze greseala. Poate pe moment se supara, dar pe urma iti va multumi. Mie nu mi-ar placea sa fiu intr-o situatie penibila si prietenele mele (sau prietenul) sa nu imi spuna.

| nightwish12356798 a răspuns:

O stresezi cu iesitul in oras si nu are timp sa puna mana pe periuta de dinti. Atata tot

Răspuns utilizator avertizat
| nightwish12356798 a răspuns:

GATA, am gasit trebuie sa ai in pusculita maxim 10 lei. Fa-i o felicitare la calculator prin care sa ii spui asta incearca ca in ceea ce scrii sa fii rece sa creada ca e in prieten foarte bun, prietena dar in nici un caz tu. Intr-o punga ii pui periuta de dinti si pasta impreuna cu scrisoarea. Daca sunteti impreuna de mult timp o sa-ti spuna ce cadou a gasit in cutia postala. Succes!:* (sa-mi spui daca a mers)