| georgy7165 a întrebat:

Cum sa-i spun prietenului meu sa fie mai romantic sau ce sa fac ca sa-si dea seama de asta? Voi ce ati face? Pls astept raspunsurile voastre.kiss

Răspuns Câştigător
| lovenotsex a răspuns:

Atata timp cat aveti o relatie stabila si bazata pe comunicare si intelegere, ii zici sa fie mai afectiv, ca ai nevoie de chestiile astea in unele situatii. Iar daca te iubeste va incerca sa se schimbe sau sa-ti faca pe plac, sa mearga intre voi, dar daca nu, at cred ca-ti va zice "daca ma placi asa cum sunt, accepta-ma".Bafta.si nu ezita sa aveti o discutie.

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Daca el nu este o fire romantica, si vrea ca totul sa ii cada pe tava fara sa faca surprize, fara sa fie tandru nu prea poti sa il schimbi. Dar totusi incearca sa-i spui ca ti-ar placea sa fie mai romantic, mai delicat, sa iti ofere mai multe afectiune, tandrete. Poate pentru tine va incerca sa se schimbe, si totul va fi bine. Dupa ce o sa-i spui, sa te astepti la orice de la el. Un preludiu siropos cu petale de trandafiri pe pat, muzica in surdina, lumanarele; cu adevarat romantique!

pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Era o melodie cu un refren cam asa: "cine ma place, ma place asa".
O greseala pe care o fac multe fete cand se marita este ca iau un baiat care, cred ele, o sa se schimbe, sa devina mai matur, etc.
O greseala pe care o fac baietii este ca iau o fata si cred ca o sa ramana intotdeauna asa. laughing
Raspunsul la intrebarea ta insa nu este acesta. Raspunsul este ca, intr-o relatie trebuie sa fie comunicare, intelegere si incredere, la fel de mult ca iubirea. Adica, trebuie sa intelegi ca el nu poate fi 100% ceea ce vrei tu sa fie, ca el poate fi intr-un alt fel romantic. Adica, ca trebuie sa-l iei asa cum este el. thinking

| Zenithf a răspuns:

Si am uitat sa spun, nu uita ca si Dumnezeu are un cuvant de spus, la urma urmei, El a facut barbatul si femeia sa fie impreuna, si El stie cel mai multe despre relatii.
Domnul fie cu voi.

| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Spune-i direct ce ai vrea tu de la el, nu are cum sa se supere daca te iubeste si provoaca-l si tu intr-un fellaughing adica ia niste masuri alinta-l mai des, aminteste-i cat de important este el pentru tinelove struck

| paula90 a răspuns:

Eu cred ca daca esti cu el e pentru ca l-ai placut asa cum este, si nu ar trebui sa schimbi ceva lka el.asteapta sa mai treaca timpul si cu cit te va iubi mai mult cu atit mai romantic si atent va deveni

| mikutsa a răspuns:

Si la mine e la fel exact la fellaughing) si stii ce mi-a zis "nu e genu meu... daca ma iubesti ma accepti asa cum sunt" deci draga mea ori te obisnuiesti cu idee ori ai mai mult noroc decat mine pup