Spune-i cu adevarat ceea ce simti: spune-i ca o iubesti mai mult ca pe o sora si ca vrei sa-i fi aproape; daca vrei un rezultat mai bun scrie-i o poezie in care ii spui ce simti pentru ea si citestei-o personal.
Buna pai ar trebui sa ii explici ca uh ti la ea dar nu ca la o sora. cred ca va intelege iar daca va simti la fel iti va spune. Eu iti urez bafta sa-i spui... Pa...
Este situatia clasica. Doi prieteni extraordinari de buni (fata-baiat). Intr-un final, unul din ei ajunge sa-l placa pe celalalt. Sa stii ca am trecut printr-o situatie asemanatoare cu prietenul meu. Mi-a spus acum un an ca ma simpatizeaza, si eu il consideram tot un frate. Ulterior, pentru ca ne intelegeam super bine, cu timpul am ajuns si eu sa-l simpatizez la fel cum ma simpatiza el. Sentimentele au revenit si la el, si acum suntem impreuna. Tin la el mult, eu spun sa mai astepti un pic... vezi cum evolueaza lucrurile. Dar parca vad ca o sa fii impreuna cu fata asta. Totusi spune-i, nu stii niciodata cum va reaciona :*.
Poti face decat un singur lucru du-te si spune-i ce simti daca nu simte acelasi lucru pentru tine mai sunt multe fete ca ea:* eu iti urez Bafta si vezi cum ii spui nu eu spune direct
spune-i-o bland cu multe iubire:* va intelege:*
George0197 întreabă: