Poate ca ai aparut in cel mai bun moment in viata ei. Daca relatia ei nu merge bine asta inseamna ca are nevoie de cineva care sa ii fie alaturi.Ai putea fi tu acea persoana, dar grabestete, daca mai astepti poate fi prea tarziu
Poate ca ar trebui sa incerci sa intri in vorba cu ea[daca sunteti deja amici e totul foarte simplu] si sa incerci incetul cu incetul sa te apropii de ea, iar atunci cand vei descoperi in ce mod gandeste poti decide daca merita sa-ti faci iluzii sau nu. Daca ii poti vorbi deschis sau nu.Gandeste-te ca daca ii spui ca tii la ea, poate vei descoperi ca si ea nutrea ceva in ascuns pentru tine, daca prefera sa ramana cu prietenul ei, atunci tu vei fi multumit ca macar ai incercat:*
Ma da alta nu mai gasesti? important este ce simt ei doi nu ceea ce vezi tu... e aiurea sa fi a cincea roata de la caruta...pai tu nu vezi padurea de copaci? Cauta mai aproape si mai atent, se gaseste un suflet cald si pentru tine
Si tu si ea probabil ca sinteti la o virsta la care vreti sa experimentati; probabil si ea vrea sa te intrebe acelasi lucru; eu spun sa-i adresezi ei intrebarea, dar cu tact si sinceritate altfel o faci sa se simta,, femeie,, usoara; chiar daca o sa te refuze, o sa fie magulita ca este curtata si mai incolo cine stie?
Ar mai fi ceva de stiut: este a doua oara cand incearca ceva alaturi de acest tip.
PS: eu o supraveghez de ceva relatii.(odata i-a spus un prieten ca imi place de ea, dar ea a dat semne ca nu ar fi interesata)
Imi este teama sa vorbesc cu ea si mai mult : imi este teama sa vorbesc cu cineva despre asta decat sub masca unui nick oarecare.
Da... exact cum credeam...multumesc comunitatii de ajutor.
Sunt o cauza pierduta.
Case Closed.