| bianca2929 a întrebat:

Cum sa-i spun unui baiat ca-l plac, adica am mai spus multor baieti dar acum e diferit cand ma uit in ochi lui parca as privi raiul!

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Bianca, este foarte simplu... Ori ii spui tu ori isi va gasi o alta fata, iar tu vei ramane cu buza umflata. Nu ai curaj? Inspira adanc, gandeste-te ca NU ai ce sa pierzi daca ii spui. Promit ca nu te musca si nu te va deranja nimeni cu nimic dupa ce ii vei spune. Ba mai mult, poate si el te place si va vrea sa fie cu tine. Cine stie?! Be smart. Have funwinking.

9 răspunsuri:
| mrjohanys a răspuns:

Priveste mai departe poate se schimba ceva!

| bianca2929 explică (pentru mrjohanys):

Am 17 ani desteptilor si n-am chef sa privesc mai departe incearca tu mai departe de TV

| RAY a răspuns:

Iubiri copilaresti, saptamana viitoare iubesti pe altcinva

| DedeeAndreea a răspuns:

Nu trebuie sa faci tu primul pas, pentru ca el va crede ca esti o curva.Asta e parerea mea.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru DedeeAndreea):

Este interesant punctul tau de vedere. Asta este motivul pentru care foarte multe de voi ajungeti sa plangeti dupa baietii pe care ii iubiti care ajung sa fie cu altele.

Am mai spus si cu alte ocazii si am sa repet: NU exista nici o regula scrisa care sa spuna ca baiatul TREBUIE sa faca primul pas intr-o relatie. Exista atat baieti cat si fete care nu au habar despre citirea mesajelor "ascunse" cand vine vorba de comunicarea non-verbala (limbajul trupului) si daca ea a nimerit peste un baiat de genul asta si care o place si el atunci ea poate sa astepte sa faca el ceva mult si bine pentru ca el va trai cu gandul ca ea nu il place. Sunt baiat si au venit multe fete la mine sa-mi spuna ca ma plac si nu am crezut despre nici una ca este "curva". Nu facem asa ceva, ci este doar o chestie pe care o presupuneti voi automat ca o vom gandi noi daca veti face asa ceva.

| bianca2929 explică (pentru LeontinAndrei):

Marsi mult de tot ca ma susti

| LeontinAndrei a răspuns (pentru bianca2929):

Cu placere. Oricum ceea ce am spus este foarte adevarat. Am vazut tot felul de cazuri in care fata era indragostita de un baiat care o placea si el la randul lui, dar nu faceau nici unul nimic si astfel de situatii sunt prostesti si penibile. Oricum, dupa cum spuneam, nu ai nimic de pierdut ci doar de castigat. Be smart. Good luckwinking

| 69dacăvrei a răspuns:

Raiul? laughing. Numai spune.
Spune-i pe mess ca il placi, fi directa, ca altfel pana ii zici tu il fura alta.
-Bafta! ^^

| CristinaTaranu a răspuns:

Serios?
Si eu vad ceva, cred ca e... iadul, mai degraba.