| andreea95 a întrebat:

Cum sa-i spun unui baiat ca-mi place de el? :-s

Răspuns Câştigător
| Borgir a răspuns:

Nu trebuie sa ai spui neaparat uneori este de ajuns sa poti exprima asta cu o singura privire.Cu siguranta isi va da seama.Sau mai poti sa iesi cu el la un suc ca sa vorbiti de altceva si usor usor se ajunge si la ce te intereseaza pe tine.Numai ca in al doilea caz daca te refuza nu cred ca te-ai simti ok asa ca eu zi sa mergi pe prima varianta si las-l pe el sa vina la tine. Daca si el te place cu siguranta o sa vina.

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cu grija ca sa nu-l sperii.

| Jack a răspuns:

Poti alege mai multe variante happy parerea mea ca cel mai simplu e prin cuvinte happy! Daca nu poti merge la o scoala de oameni cu handicap si sa ii rogi sa te invete cum se spune prin semne, probabil o sa inveti repede pentru ca e o expresie scurtabatting eyelashes!
Poti alege si varianta in scris happy sau prin mimica buzelor happy!
Sau ca si in filmele cu majoretele ai putea mima cu intregul corp cate o litera pe rand I M I P L A C E D E T I N E! Semnul exclamarii trebuie sa fie mai greu ca e punctul dedesubthappy! Bafta:X!

| Lora a răspuns:

Pune o prietena sa faca lucrul asta in locul tau daca nu ai curaj

| klark7410 a răspuns:

Daca baiatul pe care il placi ai place si lui de tine atunci nu va fi nici o problema poti sa eu spui direct ...sunt sigur ca va accepta fara nici o indoiala.

| andreea95 explică:

@ Lusy
e usor pentru tine laughing eu sunt rusinoasa si timida :")

| Intuneric a răspuns:

Nu-i spune ci fa-l sa Te simta. Dar simtel si Tu pe el daca ii place de Tine.

| Lusy_3217 a răspuns:

Pai!big grin.Simplu!:X.I spui ca il placi si daca ar vrea sa fi iubita luilaughing

Întrebări similare