Pai te apropii de el iti iei inima in dinti si ii spui "tu pe cine placi"dupa el iti raspunde iar tu ii spui eu sa iti spun pe cine plac pe tine te plac ft mult te plac te iubesc.....shi cit mai multe de genul asta
funda
Pai daca tot vorbiti atat de mult si va intelegeti asa bine eu zic sa nu pierzi aceasta ocazie, cel mai bine sa ii zici in fata asta, cand va vedeti, si daca si el te va placea sigur va fi cu tine , Succes!
Daca chiar iti place de el ar trebui sa ii spui ce simti inainte sa ti-o ia o fata inainte. Daca chiar il iubesti vei face orice ca sa fii cu el :*
Simplu, fii sinceră.
Întreabă-l dacă îi place de cineva. După răspunsul lui îi spui că și tu placi pe cineva, care îți spune „înalta mea " și tu îi spui „piticul meu" așa poate își dă seama, dacă nu, fi sinceră și lucrurile vor venii de la sine
Incearca sa bati un apropo.O gluma gen :"ehe pai daca erai cu mine nu iti permiteai (eh inventeaza si tu ceva ) " Poate o sa zica ceva gen "Eee nu?! vrei sa vezi? " Incearca sa ii arati ca esti o amica buna dar ca poti sa fii si ceva mai mult de atat. Sunt joculete mici pe care poti sa le faci. Baitii sunt precum niste copilasi mici si simpatici. E usor sa le faci jocul iar cand vor ceva mai mult iti dau ei semne
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: