| DiukOAlta a întrebat:

Cum sa-i zic la un baiat ca ma despart de el desi au trecut doar 2 zile in care 1 nu m-am vazut deloc cu el; nu-mi place de el da lui ii place de mine si nu vreau sa-l ranesc ce fac?

7 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

1)esti proasta ca ai acceptat si nu stii ce vrei, acu ala moare dupa tine si iai pus sperante:-J
2)Spune-i ca ai fost proasta si din vina ta ca nu ai stiut ce vrei bla bla fii sincera si spune-i direct, asa o sa-l faci sa nu se simta chiar asa de rau!

| xXCrystyanXx a răspuns:

De ce te-ai cuplat cu el daca nu-l placi? Spune-i adevarul in fata. Dragoste cu sila nu se poate.

| Anname a răspuns:

Si eu m.am despartit acum cateva zile de un baiat cu care am fost 2 luni si ceva pentru ca nu mi.am dat seama ca nu simteam nimic si i.am explicat acest lucru, a durut sau nu in orice caz doare dar decat sa il eviti mai bine ii explici.si fostul meu prieten chiar m.a inteles si a zis ca daca am nevoie de ajutor sa vorbesc cu el. Asa ca draguta nu pierde timpul langa cineva la care nu ti pentru ca il ranesti si nu e bine, incearca sa vorbesti cu el si ai grija! bafta!

| FericituIndragostit a răspuns:

Dami id baiatului ca are nevoie de ajutor.(vai samar ) sad

| Rritu a răspuns:

Ii spui frumos, fata`n fata.
Nu ai cum sa nu il ranestiwaiting decat daca mai astepti poate ii mai trece dragostea.laughing
Asa am patit si eu cu o fata. mie imi placea de ea dar ei nuwaiting
Si m-a ranit putin, dar dupa 2 zile mi-a trecut. acum nici nu ma mai gandesc asa des la ealaughing dar si cand ma gandesc nu ma gandesc cu sensul ca as vrea sa fiu cu ea.
Ma rog. sper ca te-am ajutattongue

| dotea_5137 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-ti ei inima in dinti si sa-i zici dar incepe asa putin mai dulce ca esti simpatic sau dragut,..., si apoi ii zici ca crezi ca nu va potriviti si ca sa nu-l superi cum zici tu propune-i sa fiti prieteni doar asta daca vrei tu desigur! sper ca ti-am fost de ajutor!:-)

| bogdanalexx18 a răspuns:

Pur si simplu vorbesti cu el si fii sincera ca e mult mai bine asa si va aprecia destul, decat sa-l minti si sa i-o spui mai tarziuhee hee