( Eu zic totusi sa-l cauti pe prof )
Mai intai afla mai multe despre ea, stai in preajma ei si dupa ce iei o decizie, o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Totul e sa-ti faci curaj. Succes!
Curaj am.Si legat de prof',... dupa ce a plecat toata lumea din clasa,i-am zis ca vreau sa il intreb ceva din biologie(i-a placut mult in liceu).Si s-a pus pe scaun, apoi m-am aplecat(nu parea surprins, poate se gandea ca vreau sa ii arat ceva pe fata sau, nu stiu)si l-am sarutat(profu'...mi-a raspuns si dupa ce s-a terminat "treaba" a zambit, dar totul s-a sfarsit printr-un ras copios. Apoi mi-a deranjat parut si a iesit din clasa. Oare ce inseamna?
Pai daca ai curaj, ce mai astepti?
Frumoase aventuri ai cu proful, nesimtit mic ce esti .
...Ce inseamna ultima parte? De ce a ras, apoi mi-a deranjat parul?
Ca esti un prostut.
Asa fac adulti cu cei mici, le deranjeaza parul, te-ai prins? Oricum, sunteti niste scumpi.
Dar...E mai mare cu 6 ani decat mine.Numai la pedofili si tarfe trag?
Tu esti un copil diferit, deci da.
Poate ca asa e...Frate'miu se uita urat la mine, de sora'mea nici nu mai zic.Mi-ar placea sa faca niste glumite pe seama asta, dar nu...ei se uita la mine de parca as fi dracu'
Of, of vino tu la mine sa-ti dau un hug.
Sa fii cuminte.
...mai bine ma duc la meditatii la mate
... poate invat ceva nou
NU doar de matematica ai nevoie...
Dar de ce mai am nevoie?
Da pe mess Ai Vorbit Cu ia?
Cred ca prietenul tau este un pic gelos pe tine! Daca iti este asa bun prieten cum sustii tu ar trebui sa ti respecte dorintele si daca iti doresti sa fi cu acea fata pe el nu ar trebui sa l intereseze catusi de putin! si apropo tu nu sti sa profiti de ea sau esti prea milos de fel?Deci daca iti place de ea te sfatuiesc sa treci la actiune ok? si sa nu te mai intereseze ce gandesc altii si asa zisele grijelor fata de tine
)
El are iubita.E cea mai buna prietena a mea.
Ar trebui sa-ti intrebi prietenul de ce a ajuns sa creada ca fata de care iti place e tarfa! I
Aaaaa...Usor.Se imbraca mai sumar, vorbeste usor spre vulgar, se da la profu ei de engla, etc
Nu am mess-ul ei