| XxThoumaxXAndyXx a întrebat:

Cum sa-i zic unei fete ca as vrea sa fiu cu ea? Prietenul meu cel mai bun a zis ca e cam... tarfa si ca nu merita sa fiu cu ea.A zis si ca dupa ce ma stoarce de bani imi da jet(j37).Ar merita sa fiu cu ea?
Mai zic si faptul ca eu am 14 ani (si sunt in cl. a8a),iar ea 15(e intr-a 9a)

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
19 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

( Eu zic totusi sa-l cauti pe prof laughing )
Mai intai afla mai multe despre ea, stai in preajma ei si dupa ce iei o decizie, o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Totul e sa-ti faci curaj. Succes!

| XxThoumaxXAndyXx explică (pentru h3r):

Curaj am.Si legat de prof',... dupa ce a plecat toata lumea din clasa,i-am zis ca vreau sa il intreb ceva din biologie(i-a placut mult in liceu).Si s-a pus pe scaun, apoi m-am aplecat(nu parea surprins, poate se gandea ca vreau sa ii arat ceva pe fata sau, nu stiu)si l-am sarutat(profu'...mi-a raspuns si dupa ce s-a terminat "treaba" a zambit, dar totul s-a sfarsit printr-un ras copios. Apoi mi-a deranjat parut si a iesit din clasa. Oare ce inseamna?

| h3r a răspuns (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Pai daca ai curaj, ce mai astepti?
Frumoase aventuri ai cu proful, nesimtit mic ce esti laughing.

laughing...Ce inseamna ultima parte? De ce a ras, apoi mi-a deranjat parul?

Ca esti un prostut.
Asa fac adulti cu cei mici, le deranjeaza parul, te-ai prins? Oricum, sunteti niste scumpi.

Dar...E mai mare cu 6 ani decat mine.Numai la pedofili si tarfe trag?

Tu esti un copil diferit, deci da.

Poate ca asa e...Frate'miu se uita urat la mine, de sora'mea nici nu mai zic.Mi-ar placea sa faca niste glumite pe seama asta, dar nu...ei se uita la mine de parca as fi dracu'sad

Of, of vino tu la mine sa-ti dau un hug.
Sa fii cuminte.

laughing...mai bine ma duc la meditatii la matelaughing... poate invat ceva noulaughing

NU doar de matematica ai nevoie...

Dar de ce mai am nevoie?

| Pich_Sanda_1997 a răspuns (pentru XxThoumaxXAndyXx):

Da pe mess Ai Vorbit Cu ia?

| alecsalecs a răspuns:

Cred ca prietenul tau este un pic gelos pe tine! Daca iti este asa bun prieten cum sustii tu ar trebui sa ti respecte dorintele si daca iti doresti sa fi cu acea fata pe el nu ar trebui sa l intereseze catusi de putin! si apropo tu nu sti sa profiti de ea sau esti prea milos de fel?laughingDeci daca iti place de ea te sfatuiesc sa treci la actiune ok? si sa nu te mai intereseze ce gandesc altii si asa zisele grijelor fata de tinelaughing)

| XxThoumaxXAndyXx explică (pentru alecsalecs):

El are iubita.E cea mai buna prietena a mea.winking

| smileb a răspuns:

Ar trebui sa-ti intrebi prietenul de ce a ajuns sa creada ca fata de care iti place e tarfa! I

| XxThoumaxXAndyXx explică (pentru smileb):

Aaaaa...Usor.Se imbraca mai sumar, vorbeste usor spre vulgar, se da la profu ei de engla, etc