| Secretkkk a întrebat:

Cum sa ii arat unui baiat ca il plac la nebunie?

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

In primul rand cauta sa fii in preajma lui cat mai des. Zambeste-i mereu, cateva zambete provocatoare. Incearca sa intri in vorba cu el. Ai putea sa il rogi sa te ajute cu ceva. Astfel poti intre in vorba cu el si de la acel ajutor ai putea sa intri si in alte discutii. Daca vede ca agreezi prezenta lui e foarte probabil chiar sa te abordeze el pana te hotarasti sa o faci tu.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Suna-ma, poti sa imi spui deschis, nu ma rusinez.

| IQOnly a răspuns:

Daca crezi ca te place... pupal! Dar pe obraz mai intai!

| Ella123 a răspuns:

Eu de multe ori am ales variantele ori ii zic ca il plac direct ori pun pe un prieten comun sa ii spuna.de cele mai multe ori din cate am auzit ca ori dai intentionat peste el si te uiti direct in ochii lui... s-ar putea sa functionezebig grinbig grinbig grin pa!

| Ella123 a răspuns:

Ops... aproape am uitat... dupa ce dai peste el porti o conversatie... ceva de genu, scuze n-m vrut nu am fost atentabig grinbig grintongue

| anonymus12345 a răspuns:

Trebuie sa-i zambesti si sa-i spui in vata:"te iubesc!" sau ceva de genu'.

| loveyousomuch92 a răspuns:

Ooooooooofffffffff! e greu dar trebuie sa il impresionezi destul de tare! http://bluelle.files.wordpress.com/2008/06/img_2601.jpg un ursulica! ceva in genu'!~(*)

| kmee a răspuns:

Daca chiar il placi cu adevarat, si nu ai nici un interes... altul decat sentimentele... eu iti propun doar sa fii naturala. Si sa ramai asa. Nu te da "in stamba" ca devii penibila. Cauta-ti eventual pretexte sa fii mai aproape de el. Astfel incat sa te remarce. Mai departe... naturatele la maxim! Daca te place si el, asa cum esti... totul vine de la sine mai departe.

Întrebări similare