| adutzadragutza a întrebat:

Cum sa ii dau de inteles ca il plac? El e mai timid, dar totusi nu vreau sa ii spun in fata, si mie imi e frica de respingere.sad.Am mai auzit niste chestii gen : daca il plac sa vorbesc cu un prieten de al lui si sa ii spun, astfel voi fi sigura ca informatia ajunge la el, dar mi se pare cam ciudat. FUNDA cel mai folositor raspuns.

5 răspunsuri:
| claudica2703 a răspuns:

Eu am 21 de ani si desi se poate sa ti se para ciudat, eu am facut primul pas in relatia cu prietenul meu...acum ceva timp. i-am trimis un sms asa, ca din greseala si de atunci suntem nedespartiti. asta se intampla acum 2 ani. incearca, asta e cea mai simpla cale si nici nu ii spui direct, doar ii dai de inteles pentru inceput ca vrei si iti face placere sa discuti cu el. apoi decurg toate de la sine :*

| MissmysteriousS a răspuns:

Hei!
Te complici prea mult si nu-si are rostul.
In viata nu intotdeauna castigi, ci si pierzi, astfel viata ar fi perfecta. plictisitoare si monotona.
Sfatul meu este sa-ti prinzi putin curaj, nu-i nimic daca tu faci primul pas, uneori fetele sunt mai indraznete decat baietii.
Spune-i ca-l placi intr-o joaca, sau lunad-o pe ocolite [ asta daca nu vrei sa-l surprinzi ], spune-i ce simti cu adevarat, vorbele sa fie originale, nu copiate si mai ales nu face un text inainte sa te intalnesti cu el, lasa teama deoparte ca nu rezolvi nimic cu ea in viata!
Facand asta, te si maturizezi un pic, chiar daca nu-ti dai seama, increderea in tine va creste si nu vei mai avea teama asta niciodata! Stand si planuind un plan nu vei avea decat de suferit, regrete peste regrete! ''Nu lasa pe maine, ce poti sa faci azi''. Bafta!

| belysa a răspuns:

Iubita nu trebuie sa spui nimanui sa faca treaba ta, si nici tu nu trebuie sa ii zici direct ca i-ti place de el. Poti sa te imrietenesti mai mult cu el, sa vorbiti mai mult, si asa ajungi sa-l cunosti mai bine, si sa stii cei place si ce il intereseaza.Atunci vei vedea daca se simte bine in preajma ta ca prieten, n-o sa mai fie timid, si incetul cu incetu poti sa te dai mai mult pe langa el si sa deschizi subiectul ca i-ti place de el.El o sa aprecieze mai mult sinceritatea ta, si asa va prinde si el mai multa incredere in el insu-si daca este timid.Pup si succes

| Aimèeeee a răspuns:

Spune-i pur si simplu.

| Cornel1112 a răspuns:

O intrebare. Daca ii spui in fata ai ceva de pierdut? Daca te respinge putin probabil o sa te recunoasca tot ca acea persoana care erai inainte doar ca stie ca il placi si dupa un timp poate ca nu o sa iti mai placa de el.Credema nu ai nimic de pierdut macar incearca.