Daca o sa ii spui o sa se simta naspa de ce nu ii zicii stii hai sa incercam si altcumva si ii arati cam cum iti place tie si ii vei da de inteles
Invata`l/invat-o tu. sau. cel mai bine. fa-l/fa-o sa inteleaga asta prin schimbarea ta de comportament. nu jignindu-l/jignond-o. ci aratand ca iti pasa. si... schimba-ti tu felul de a saruta. aratandu-i si ei intr-un fel cum a zis @adelyyy
Bai fraiere, nu stiu cate iubite ai avut tu pana acum si daca le placeau cu sarutimdar mie una nu!
Icearca sa i arati si cum iti place tie....pana la urma sunteti amn 2 in aceasta relatie nu numai el sa se simta bine.
Pai.
ar fi urat sa ii spui in fata "auzi mah. mie nu imi place cum saruti"
asa ca.
sa ne gandim la alta metoda.
ai putea sa ii spui ca tu esti fata care incearca si alte moduri de a saruta.
si daca te ar intreba : cum?
ii spui sa se lase dupa tine ca o sa il inveti.
adica o sa ii arati cum iti place...
asa ar fi cel mai bine
bafta:X
Mi s-a intamplat si mie.si odata cand ne-am intalnit... i-am povestit ca cea mai buna prietena a mea avea un iubit care nu o saruta "cu limba"...(pentru ca pe mine c-am asta ma deranja) si de atunci a inceput sa sarute fantastic...parca numai e el...sau poate asa saruta dar nu avea curij sa o faca cu mine...incearac si u da nu ii te adresa direct ia-o pe ocolisuri
bafta
Pai, uite cum este, cand nu iti place sarutul intr-o relatie inseamna ca nu exista compatibilitate sexuala(nu ca ati ajunge la alte chestii) dar nu e atractia aia:X Daca puteti sa devedeniti apropiati ca prieteni, fara sa il iubesti(consider ca o relatie fara saruturi frumoase nu merge) cred ca va merge, asa ca ramane la aprecierea ta, numai u stii daca iti place in rest de el, ce personalitate are, daca il poti invata.Asa ca bafta:*
qsccnndmsmw întreabă:
Mutubal întreabă: