| yasmiyasminutza a întrebat:

Cum sa ii dau de inteles unui baiat, ca vreau sa ma sarute(si vreau sa fie un sarut dulcehee hee)? straight facebig grin "La primul sarut"!

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci langa el, il imbratisezi incet, iti apropi fata de fata lui pana cand ii simti respiratia pe piele, intre-deschizi buzele si, incet, le lipesti de ale lui. Felicitari, tocmai i-ai dat de inteles ca e ok sa te sarute.

Răspuns utilizator avertizat
| Fulbaster a răspuns:

Mai biune faci tu primul pas

| bassmusic a răspuns:

Spune-i ca tii mult la el. Este cea mai buna varianta. El 99, 9 % daca te iubeste o sa te sarute. Bafta

| Xtal a răspuns:

Spune'i sa isi puna zahar pe buze.Sau miere.

| losseru a răspuns:

Sari pe el si ii spui ca vrei un sarut

| 00cris00 a răspuns (pentru losseru):

Auzi, da mie imi plac raspunsurile tale. Nu mai la misto le zici. laughing Ma amuzi.

| DolceKiss a răspuns:

Închide ochii si apropie-te de el.

| yasmiyasminutza explică (pentru DolceKiss):

E prima relatie, si am emoti sorry asta sunt eu laughing Ziua de azi a fost super! big grin

| OodanteoO a răspuns:

Of, numai copii fara minte, in fine deci iesiti in oras incearca sa fie o intalnire placuta si cand trebuie sa pleci te uiti adanc in ochi lui si lasi lucrurile de la sine, STAI CIHILL, NU TE SPERIA, OK?big grin tongue

| OodanteoO a răspuns (pentru OodanteoO):

PS: Copii fara minte nu esti u, erau aiai care au raspuns sa nu se inteleaga gresittongue

| Damn26 a răspuns:

Poate ca baiatul este mai timid.
Dar daca tu esti sigura ca si el te place. de ce nu faci tu primul pas si il saruti?