| Mikiidutsaa a întrebat:

Cum sa ii dau indicii ca inca tin la el, [am fost impreuna de vara pana iarna trecuta], tinand cont de faptul ca si el da semne, si ca e foarte incantat de faptul ca l'am iertat acum ceva timp pentru ce a facut. ne alintam si radiem de fericire cand ne vedem. nu vreau sa'l fac sa creada ca sunt disperata! laughing vreau doar sa ii deschid ochii putin, pentru ca sunt dispusa sa mai dau o sansa acestei relatii. happy

5 răspunsuri:
| Mikiidutsaa explică:

Intrebarea completa era de fapt:

cum sa ii dau indicii ca inca tin la el, [am fost impreuna de vara pana iarna trecuta], tinand cont de faptul ca si el da semne, si ca e foarte incantat de faptul ca l'am iertat acum ceva timp pentru ce a facut. ne alintam si radiem de fericire cand ne vedem.

| mona a răspuns:

Nu mai pierdeti timpu si impacati va odata, spune-i direct in fata ca il vrei, poate asta asteapta de la tine

| WeLoveIceCream a răspuns:

Buna Mikiidutsaa! Cel mai bine ar fi sa rogi o prietena comuna sa ii spuna ce simti pentru elhappy. Poti incerca sa il mai "apropii" putin de tine.Sa deveniti mai buni prieteni, si vei sputea mult mai usor sa ii spui! Sigur va merge(mereu merge). Succes mult si sper ca te-am ajutat! ByE!

| gianina14 a răspuns:

Pai daca il iubesti si el te iubeste nu mai pierde timp.
Pai spune-i poate nu o sa creada ca esti disperata si daca o sa crada asta este conteaza doar ca o sa fiti impreuna. Si actioneaza mai repede pana nu o sa ti-l ia alta.
Succes!

| Mikiidutsaa explică:

Nu prea are timp de o alta. si uneori am senzatia ca nici de mine. laughing apoi imi explica faptul ca' e doar o senzatie si d'astea siropoase de'ale noastre, si nu vreau sa il fac sa ma creada disperata pentru ca mi'e frica sa nu stric relatia de prietenie dintre noi. nici eu, daca as fi in locul lui, nu as fii prieten cu o disperata. laughing happy