Ştii e un mod simplu:
"Bună, te-am chemat aici că am ceva să îţi spun. Aş vrea să rămânem amici. vrei?".
Vorbesti deschis cu ea, ii spui de ce ai luat aceasta decizie si explica-i ca vrei sa ramaneti in continuare prieteni, ca ii vei fi alaturi de fiecare data cand are nevoie, doar ca simti ca voi, ca si cuplu nu mai functionati asa cum trebuie. Spune-i ca iti pasa de ceea ce simte si ca nu ai vrea sa stai in continuare cu ea doar pentru ca nu vrei sa o ranesti. Pentru ca, cu timpul, vei ajunge sa nu o mai vrei prin preajma si vei ajunge sa te comporti urat cu ea. Si nu vrei ca acest lucru sa se intampla. Bafta ^^
Sa nu-i raspunzi la telefon niciodata din asta va intelege.Mai delicat nu se poate oricum va suferi oricesti de delicat sa ii comunici daca tine la tine.
Buna.
Trebuie sa fi sincer cu ea.Va intalniti undeva la o cafea, iar acolo ii explici ca nu mai vrei sa fii cu ea.
Ii spui ca nu are rost sa te prefaci ca o iubesti cand nu este asa.
Trebuie sa inteleaga ca asa este mai bine pentru amandoi.
Timpul este important si nu are rost sa fie irosit cu relatii bazate pe sentimente nesincere.
Pe viitor puteti ramane prieteni, desigur.
Nu prea exista sa ceva, dar nu ii spune niciodata direct ca hai sa ne despartim.
uite, de ex sa faci in asa fel incat sa vada ca nu va potriviti, de ex sa scoti in evidenta ca nu va place aceeasi mancare ca nu aveti aceleasi idei, sentimente, mentalitate, tu intelegi ceva pe baza sentimentala, ea altceva...
Foarte greu. Un filozof spunea ca "a intra in sufletul unei fete este o arta, a iesi este o capodopera". Esti un geniu? Numai bine!
Oricum v'a suferi, cat de delicat v'a fi.
Invit'o la o plimbare, undeva unde sa nu fie multa lumea si explica'i tot ce s-a intamplat, de ce.
Incearca sa o faci sa inteleaga, sa ii spui ca exista foarte multi baieti care ar meritao, ca tu nu o meriti...
Vorbestei frumos, fii calm si ai rabdare.
Bafta!
Daca te iubeste nu este nici un mod sa nu o faci sa sufere, spune-i ca ti-a trecut ''dragostea'' si mai mult nu cred ca mai trebuie ceva.
Nu ai cum! Oricum ai face-o ea tot o sa sufere enorm daca te iubeste!
Vezi sa nu suferi tu prietene, daca te gandesti la ea inseamna ca iti e mila de tine. Bafta
Spune-i ca va intelegeti prea bine pentru a pierde prietenia dintre voi mai tarziu.:*! sau vechea faza : meriti ceva mai mult, nu prea te merit eu...
Nu vei putea sa ii dai papucii si sa nu o faci sa sufere!
Cel mai bine ar fi sa o faci pe ea sa se desparta de tine! Poate asa va suferi mai putin.
Daca tu te vei desparti de ea, se va intreba mereu: Cu ce am gresit?, Ce nu i-a placut la mine?, sau daca esti cu alta fata, se va intreba: Ce are ea si eu nu am? Asa va considera ca tu nu esti potrivit pentru ea si nu ca ar avea ea cine stie ce defect.
Cel mai bine ar fi sa te comporti in asa fel incat ei sa nu ii placa, dar nu exagera! Adica, ai putea sa o eviti, sa iesi cu prietenii fara ea etc. Sau ai putea sa o cuplezi cu alt baiat. Adica, sa ii faci cunostiinta cu un baiat de care sigur i-ar placea (sau de care ii place) si poate te va uita!
Bafta@!
Spune-i ce simti cu adevarat, cadeti de comun acord sa incheiati relatia intr-un mod frumos, sa fiti amici
Nu exista un mod mai delicat, ca daca te iubeste sufera. Daca nu, nu a suferit si nici nu v-a suferi.
Depinde de fata, daca e sensibila atuncia trebuie sa-i spui:eucred ca nu mai putem sa fim impreuna vrei sa fim doar prieteni?"
Dragomir_Andrey_1988 întreabă:
channah_5883 întreabă: