| danyella12 a întrebat:

Cum sa ii demonstrez unui baiat ca imi place la nebunie de el si ca nu pot rezoista fara el?/e suparat pe mine dar nu stiu de ce! funda!

9 răspunsuri:
| TheSol a răspuns:

Am trecut prin asta acum cateva zile! laughing))
Vorbeste cu el!
Eu i-am plans in fata ca n`am putut sa ma abtin.
M`a luat in brate si m`a sarutat si a fost totul ok cand a vazut ca plang din cauza ca e suparat pe mine... day dreaming love struck:X
Baftaa scumpa :* `smug >; d

| emiitzzy a răspuns:

Pai prin comportamnetul tau prin fapte adica arata-i cat de mult il placiprin diferite chestii cheama-l sa iesiti te porti frumos cu el i vb frumos cum i place lui fa chestii ce stii ca il atrag vb sincer si din inima ta acum depinde ce fel de baiat ii dar nuh te comporta diferit de fata cu el fiitu insati si daca nu i place de tine nu incerca sa pari ceea ce nu esti ca s-ar putea sfarsii naspa.sad acum cum vrei tuh nu fi prea geloasa o sa se dispere daca vede ca esti geloasa pe chestii care poate is aasa banale.credema ca stiu. daca mai vrei sa vb ma gasesti pe id de mess emiitzzy

| sunita666 a răspuns:

Poi daca o sa intri in vba cu el o sa il stresezi asculta-ma te bagi cu el in seama de maxim 3 ori pe urma astepti sa te bage el zambesti suav la el treci si il atingi cu miscari finehappy. cand te int cu el va pupati p obraz love struck. crede-ma ca o sa vna el al tinelove struck

| sunita666 a răspuns:

Fundablushing

| TweetyBebe a răspuns:

Pur si simplu trebuie sa fi tu insati, sa ii arati ca il placi dar nu ca esti disperata dupa el. Daca el vrea sa fiti impreuna lupta pentru el. Zici ca e suparat, pai cea mai simpla rezolvare e sa discuti cu el sa lamuriti problema. Asa ii poti spune singurica ca il placi mult si ca vrei sa fi cu el. Te pup :* Bafta!

| jaka_7600 a răspuns:

E foarte interesant far eu as proceda in felul urmator i-as spune ca clipela care le-am petrecut linga el mi-a facut viata mi frumosa esti tot cemi doreste sufletul si va fi al tau

| qCristiana a răspuns:

Incearca sa te porti frumos cu el intreaba-l des ce face intra in vb cu el si isi va da seama ca il placi si poate deveniti un cuplu bafta funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să lași imaturitățile gen "il iubesc la nebunie, m-aș sinucide fără el". Niciunui băiat normal la cap nu îi place asta.

| kentz a răspuns:

Eu sunt baiat...mie sincer mi-ar placea sa se dea pe langa mine. nu sa se dea mare. sa il intrebi cate o data pe zi "ce face". dupa 3-4 zile o sa te intrebe el...