| Didi_9407 a întrebat:

Cum sa ii explic prietenei mele ca urasc sa imi i-a cineva hainele si sa mi le inapoieze rupte sau mai grav sa nu le mai primesc? Oare de ce nu intelege ca totusi sunt hainele mele?

Răspuns Câştigător
| 2696 a răspuns:

Nu vrei sa se supere nu? dar tu nu te superi pe ea? trebuie sa fi tare si sa accepti ca de fapt aceasta prietena nu te respecta daca nu ii zici nu la un moment dat va face ce vrea cu tine

10 răspunsuri:
| Adellee a răspuns:

Dar de ce ii imprumuti hainele? Cine te pune sa o faci? Nu ii mai da hainele si rezolvi toate problemele.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai parte de asa trairi si esti asa contrariat? Doamne deschide-ti portile iar!

| zuzulica a răspuns:

Simplu spune-i ca nu ii mai poti da hainele tale deoarece te deranjeaza ca prieteni/lumea sa vada ca purtati acelasi haine...asa faceam si eu ca tine dar cu verisoara mea nu apucam bine sa imi iau ceva ca ea il si vroia la o probalaughingpana mi-a tinut mama o morala si mi-am dat seama ca are dreptate.nu zic ii imprumuti cand sti ca are intr-adevar nevoie odata la nu stiu cat timp dar nu cand are ea chef pentru ca deja profita de tinehappy. ii poti zice ca mama ta nu este de acord sa ii mai dai haine si punct :*

| tarziu a răspuns:

Cere'i si tu haine. i le rupi si vezi ce spune cand i le returnezi

| un copil:x a răspuns:

Faci foarte rau ca accepti sa primesti hainele inapoi rupte, iar de faptul ca nu le mai primesti nici nu mai zic.Pai parintii tai iti dau bani sa cumperi haine pentru tine sau pentru prietena ta? Si tu esti la fel de vinovata ca ea. Pur si simplu nu mai accepta sa-i imprumuti hainele, iar pentru asta nu ai nevoie de nicio explicatie, pentru ca faci ce vrei cu lucrurile tale. Daca prietena ta se supara ca nu mai vrei sa-i dai haine, las-o in pace, inseamna ca nu iti este prietena adevarata.Repet:nu mai da hainele tale nimanui. Iar daca neaparat vrei sa-i explici prietenei tale, spune-i ca nu are niciun drept sa-ti inapoieze hainele rupte.Sa se gandeasca ca tie poate chiar ti-au placut si i le-ai dat pentru ca ai incredere in ea, dar asa ceva nu se face intre prieteni.

| irina20 a răspuns:

Nu-i mai imprumuta haine, si spune-i si de ce!

| TąNyą a răspuns:

Simplu cand iti va cere ceva nu-i da! Reproseaza-i ce a facut de atatea ori si ca te-ai saturat sa le vezi asa! + ca nu e bine. Ea poate avea boli de piele, ciuperca ceva. si hopa sa ramana la tine pe haina, iar tu s-o imbraci si sa faci si tu... Deci ai mare grija. cui ii dai hainele. ce face cu ele, pe unde umbla si. daca bei apa dupa alti sa nu faci herpes.

| zeeeeeex a răspuns:

Simplu. Ii spui NU cand iti mai cere haine big grin

| Didi_9407 explică:

Nu vreau sa se supere pe mine, deci nu am cum sa ii spun chiar nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai, dai : n-ai!
Ia nu da, sa vezi cum ai!