Eu zic sa fi foarte serioasa atunci cand vorbeste cu tine.sa-l lasi sa vorbeasca singur si daca te intreaba de ce nu esti atenta ii spui ca te plictiseste si ca te gandeai la altceva
sau injura-l si gata poate asa vei scapa de el
incearca sa-l enervezi cat mai mult
Pupal si zi ceva de genu Acu ca esti multumit lasa-ma dracu imi pace.Sau incearca sai faci orelatie cu una de varst lui ca se gasesc multe
Pai cel mai simplu, vbesti cu un alt baiat ( un cunoscut de'al tau sau coleg sau ceva de genu ) sa zceti ca sunteti impreuna si ii explici ca ai prieten ca e prea mic pentru tine, nu poti fi cu el si poate o sa inteleaga, dar daca nu intelege ii zci ca il bate "prietenul tau" daca se mai da la tine si poate scapi, alte idei nu am, bafta, sper ca te'am ajutat cat de cat
Buna eu zic sa-i prezinti o fata d varsta lui sau sa-ti gasesti u un pr asa sigur te va lasa in pace
Incearca sa vb cu el fata-n fata/Vorbeste calm cu el si spune-i ca atunci cand mai creste are sanse bla bla/ Si dai un sarut pe obraz sa se simta bine/ Cea mai usoara chestie este sa ii gasesti o prietena si uita de tine... Funda?:X
Spune-i direct :Sunt prea mare pentru tine...Intelegema! Nu vreau sa fiu cu tine! Lasama in pace!
Da-l dreacu in p0zda masii de idiot, zi-i dreacu ca e prost: JIGNESTE-L, INJURA-L, FA-L DE RUSINE! daca faci astea 3 lucruri scpai de el, de exemplu zi-i: "Bai copile, lasa-ma dreacu sa respir, du-te de te joaca cu puta in nisip, ce esti asa prost? Nu simt nimic pentru tine si du-te dreacu"
Daca ii spui asa ceva, crede-ma ca te lasa in pace, NU GLUMESC.