| Parazit93 a întrebat:

Cum sa ii fac la o fata sperante care mai inainte si a batut joc de mine, dar acum ii place de mine si as vrea sa ma razbun big grin deci ce pot sa fac? dau funda mare big grin

Răspuns Câştigător
| Flydream a răspuns:

O faci sa se indragosteasca nebuneste de tine. apoi ii dai papuciiiii...e cea mai dulce razbunare

| Parazit93 explică (pentru Flydream):

Si cum sa fac sa se indragosteasca de mine big grin

| Flydream a răspuns (pentru Parazit93):

In primul rand, te sfatuiesc sa devii distant, postand in baiatul inaccesibil.Nu o mai baga in seama,nu o mai saluta,las-o sa creada,ca ea, nu exista pentru tine. Fetele, sunt innebunite dupa baietii indiferenti, asta e gena lor, permanent sa creada ca au fraiele in mana.

| Parazit93 explică (pentru Flydream):

Asa o sa fac fratewinking mersi mult

12 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Parerea mea e ca nu ar trebui sa faci asta, razbunarea e arma prostului. Nu crezi ca e suficient faptul ca nu te-a vrut si acum te vrea dar nu te poate avea? Si in plus ai grija, unde a fost foc a ramas cenusa si poate ajungi sa te indragostesti din nou de ea si sa suferi.Sa nu uiti sa soarta razbuna toate faptele, fie ele bune sau rele, asa ca las-o pe ea s-o faca, iar tu cauta in continuare o fata speciala care te merita si pe care o meriti. Multa bafta!

| Oana92 a răspuns:

Parerea mea e ca nu ar trebui sa faci asta, razbunarea e arma prostului. Nu crezi ca e suficient faptul ca nu te-a vrut si acum te vrea dar nu te poate avea? Si in plus ai grija, unde a fost foc a ramas cenusa si poate ajungi sa te indragostesti din nou de ea si sa suferi.Sa nu uiti sa soarta razbuna toate faptele, fie ele bune sau rele, asa ca las-o pe ea s-o faca, iar tu cauta in continuare o fata speciala care te merita si pe care o meriti. Multa bafta!

| motolo9ve a răspuns:

Pai poti sa te pui cu ea si sa faci exact ce ti-a facut, sau felul in care si-a batut joc de tine. nu e frumos dar si eu m-am saturat de genul asta de fete.asta poate ca o sa o aduca putin cu picioarele pe pamant si o sa se mai gandeasca si cum se simt alti si asa mia departe.acum nu stiu cat de tare tea ranit, poti s aincerci dar vezi sa nu te simti tu prost si la ea sa nu aiba nioci un efect:p

| Possible a răspuns:

Nu te razbuna, ca ea te va calca in picioare, oricum. Daca asta-si va dori vei fi zero in fata ei, chiar de tine la tine.Sa tii mine,fata mai intii isi bate joc ca sa vada ce face el, cum e, cum reactioneaza, prin asta se observa daca baiatu are nevoie de fata. Daca isi da interesul chiar cand fata-si bate joc, inseamna ca apar sperante.In nici un caz sa nu te razbuni tu, dupa o proba cu "esti barbat, ori nu" crede-ma ce te calca cu masina daca-i calci tu pe coada.

| FckYeah a răspuns:

Ce rost are sa-ti bati capul? Fii inteligent, si da-i flit!winking

| Crishulinaaa a răspuns:

Ce baiat straight face E fata, poate a avut motivele ei sa te refuze sau sa 'isi bata joc ' de tine. Daca ea te place nu ar trebui sa ii dai sperante false, iar apoi sa o lasi balta oh go on E fata si crede-ma nu vrei sa stii prin ce trec fetele la astfel de chestii laughing Oricum, ar trebui sa o refuzi decat sa ii rasunzi cu aceeasi moneda. Asta e parerea mea. Eu una asa as face si crede-ma e mai bine decat sa te razbuni happy

| Parazit93 explică (pentru Crishulinaaa):

Eu nu o sa i raspund cu aceeasi moneda ci cu una mai marewinking

| Crishulinaaa a răspuns (pentru Parazit93):

Mdea oh go on asa sunt baietii n-ai cei facelaughing dar cum arata, macar sa merite laughing

| Seby_9742 a răspuns:

Daca ea si-a batut joc de tine ar fi o solutie sa incepi si tu cu asa ceva, s-o iei la misto sau sai faci farse mai dure...