| Anonim1011 a întrebat:

Cum sa ii raspund unui coleg care m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, sunt indecisa daca da sau nu, e cam ciudatel si cam toti ceilalti prieteni rad de el dar il cam plac si el pe mine dar nu stiu cum sa ii raspund daca dupa vor rade ceilalti colegi de mine?

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Lasa baiatul in pace: nu-l meriti!

| Doub a răspuns:

Nu il meriti.

| RobertMoon a răspuns:

Daca îl placi ar trebui să nu ti cont de părerea colegilor, care râd din prostie si sa începi să dai frâu liber sentimentelor...

| Anonim1011 explică (pentru RobertMoon):

Mda, cam asa as vrea sa fac dar nu pot deoarece am si problemele mele cu relatiile, mie personal nu imi place sa spun in fata tuturor ca sunt in relatie cu cineva, pur si simplu eu tin pentru mine relatia fara sa mai stie cineva de ea poate 2-3 persoane. Daca voi accepta el nu cred ca va fi de acord cu perspectivele mele in relatie + nu vreau sa pierd legatura cu el si nici nu vreau sa il supar

| RobertMoon a răspuns:

Eu nu te înțeleg, ce treaba au colegii de clasă cu relația voastră? *** off

| Lawliet14 a răspuns:

Si care-i faza daca rad de tine? Conteaza numai cum il vezi tu pe baiat. Poate sa fie de 10 ori mai bun dar ei sa rada de el din diverse motive! Invidie, cearta, prostie, etc.

| Țoglă a răspuns:

Dar ce treabă au ceilalți colegi cu viața ta personală?
Dacă asta-i gândirea ta,pur și simplu, TU, nu-l meriți.

Oricum, dacă vă iasă de o relație, vorbiți înainte de statusul ei mai discret, după cum îți place să fie.

| SorinTudor a răspuns:

Deci din ce zici tu eu inteleg ca tu ai vrea sa fi cu el dar iti este teama ca ceilalti or sa rada de tine ca esti cu baiatu ala. Ai doua variante una ar fi aceea ca sa treci peste colegii rautaciosi si o a doua ar fi sa iti dai seama ce vrei un prieten sau sa nu rada aia de tine...

| Anonim1011 explică (pentru SorinTudor):

Offf, imi e greu si mie, da e bine cum ai inteles dar nu vreau cum am spus si mai sus sa il supar pe el sau sa nu mai pastram legatura, vreau sa trec peste colegii de clasa dar chestia e ca ei tot o sa faca misto

| SorinTudor a răspuns (pentru Anonim1011):

Multi judeca dupa aparente, tu trebuie sa il cunosti mai bine ca ei sa poti ajunge sa ai o relatie cu el.

| Andrei_Branc_1998 a răspuns:

Deci...din moment ce il placi lasa-i pe colegi in pace, ei vor doar sa faca pe desteptii daca chiar tii la el nu vad dc nu ai lasa colegii sa spuna ce vor...