Nui spui mergi o chemi la tine acasa ii faci o cafea dupai o pupi mergi in dormitor continui tot asa pana se excita si gata ^_^ veau fundita daca merge
Ii spui ca vrei ceva serios cu ea.
si vrei sa aveti relatii intime. nu stiu vezi si tu.
Dar daca merge poti si fara ca sa-i spui.asa cum a spus si Kizum
succes pa pa :*
Cum sa ii spui unei fete ca vrei sa faci sex cu ea in 3 pasi simpli:
1.Te duci la ea.
2.Ii spui"Vreau sa facem sex"
3.Treci la treaba
Buna,unei fete nu trebuie sa ii spui ca vrei sa o faci cu ea.Sunt fata si stiu asta...trebuie sa o chemi intr-un loc linistit in care sa fiti doar voi si lucrurile se vor intampla de la sine...BAFTA
Eu zic sa o iei acasa cand santeti singur bagi muzica ceva mai cu te iubesc etc...o pupi o mangai un preludiu lung si... te descurci thu!
Cel potrivit ( mai ales daca e viergina, dar nu neaparat ) cred ca ar fi sa ii propui sa vina la tine acasa sau sa mergi tu la ea ( daca e desteapta va intelege singura aluzia propusa. Daca nu... iti poti cauta alta? )
O iubesti?
daca da iti spun sa va intalniti undeva sa o iei in brate sa o saruti si incet ii poti spune : ai vrea sa facem dragoste? dar ai grija sa nu se sperie
sau daca no iubesti spune-i ca ai vrea sa ai ceva f. serios cu ea sau nu stiu. e mai usor daca sunteti impreuna si va iubiti... dar daca ea nu simte ca o iubesti ii va fi foarte greu.pa si succes!