| agbdlkid a întrebat:

Cum sa ii spui unei fete ca vrei sa faci sex cu ea?

Răspuns Câştigător
| Anonimus4Ever a răspuns:

Nui spui mergi o chemi la tine acasa ii faci o cafea dupai o pupi mergi in dormitor continui tot asa pana se excita si gata ^_^ veau fundita daca merge tonguetonguehappy

10 răspunsuri:
| Sweet111 a răspuns:

Ii spui ca vrei ceva serios cu ea.
si vrei sa aveti relatii intime. nu stiu vezi si tu.
Dar daca merge poti si fara ca sa-i spui.asa cum a spus si Kizumwinking
succes love struck pa pa :*

| Cristy990 a răspuns:

Cum sa ii spui unei fete ca vrei sa faci sex cu ea in 3 pasi simpli:
1.Te duci la ea.
2.Ii spui"Vreau sa facem sex"
3.Treci la treaba

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Daca nu ma placi eu te plac deci te violez laughing

| anonymus a răspuns:

Faa,fa sex cu mine ca-ti rup mutra

| itisnothingbutsomefeelings a răspuns:

Buna,unei fete nu trebuie sa ii spui ca vrei sa o faci cu ea.Sunt fata si stiu asta...trebuie sa o chemi intr-un loc linistit in care sa fiti doar voi si lucrurile se vor intampla de la sine...BAFTA

| ZEU93 a răspuns:

Daca o inviti la tine fata ar trebui sa inteleaga aluzia happy

| badboyyy a răspuns:

Eu zic sa o iei acasa cand santeti singur bagi muzica ceva mai cu te iubesc etc...o pupi o mangai un preludiu lung si... te descurci thu!

| Razvan1000 a răspuns:

Cel potrivit ( mai ales daca e viergina, dar nu neaparat ) cred ca ar fi sa ii propui sa vina la tine acasa sau sa mergi tu la ea ( daca e desteapta va intelege singura aluzia propusa. Daca nu... iti poti cauta alta? )

| andrada_6583 a răspuns:

O iubesti?
daca da iti spun sa va intalniti undeva sa o iei in brate sa o saruti si incet ii poti spune : ai vrea sa facem dragoste? dar ai grija sa nu se sperie
sau daca no iubesti spune-i ca ai vrea sa ai ceva f. serios cu ea sau nu stiu. e mai usor daca sunteti impreuna si va iubiti... dar daca ea nu simte ca o iubesti ii va fi foarte greu.pa si succes!

Întrebări similare