anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ii spun/arat unei fete ca o plac? acum suntem la a patra sau a cincea intalnire impreuna si simt ca trebuie facut ceva.Este bine oare sa ii spun in fata sau risc sa fiu luat de fraier?(adica gen sa zica :asta e in limba dupa mine, ia sa il joc eu cum vreau).Sau mai bine sa o iau de mana cand mergem prin parc si imi dau seama asa daca ma place si ea sau nu?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Mai e ceva de spus din moment ce aveți întâlniri? Ea te place, de ce să te ia de fraier? E momentul să vorbești cu ea.

5 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Fa-o cum vrei tu și cum te simți de pregătit. Nu te va lua de fraier. Dacă nu te vedea ca pe un potențial iubit nu mai venea cu tine la atâtea întâlniri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sunteti la a patra intalnire tu ce crezi? Nu mai venea sa va intalniti daca nu te placea asa ca lasa-ti inima sa vorbeasca

| Vi003 a răspuns:

O iei de mana...nu-i bine, e cald si va transpira palmele. Nici de gat s-o iei nu prea merge, tot din acelasi motiv. Daca o faci sa transpire in plina strada, te ia de fraier/idiot. Cumpara-i un evantai si plimbati-va chiar si prin soare. Totusi, daca i-ai facut acest cadou, precizeaza-i ca nu-ti plac fetele care isi dau aere. Ce zici? big grin

| Roland22 a răspuns:

Va multumesc tuturor, mi-ar placea sa va dau funda la toti, insa pot da numai una happy

| Iepuretipator a răspuns:

Spune-i pur si simplu.