Cel mai bine este ca la inceput sa vorbiti pe mess, sa te imprietenesti cu el.Afla ce`i place. si arata`te interesata le lucrurile care ii plac si lui. Apoi ataca! Arata ca esti ca el.Sigur nu te vei lasa neobservata! Succes!
Nu cred ca trebuie sa spui direct. o sa fie prea surprins. intai imprieteneste-te cu el. sk vreun sms. sau pe net vb.pe urma poti sa_i marturisesti sentimentele tale
Sa-i spui tu prima ca-l iubesti? Eu nu as proceda niciodata asa. As incerca sa-l cuceresc fara sa-si dea seama... ne-am intalni " dintr-o coincidenta" intr-un club sau disco ( depinde ce frecventeaza ), m-as imbraca sexi ( o rochita alba scurta cu un decolteu sa-i taie respiratia) si l-as intreba daca-i place cum arat... m-as aseza in poala lui, vrand sa-i spun ceva important ( din cauza zgomotului nu reusesc sa-i vorbesc de departe, e normal), l-as mangaia usor cu mana dupa gat, dar inofensiv si cu buzele ( din greseala ) pe ureche, fa-l sa te doreasca...
Sfatul meu: fa-l pe el sa te vada, cucereste-l fara sa-si dea seama ca asta-i intentia ta, fa-l pe el sa-ti spuna primul te iubesc... e mult mai usor, din punctul meu de vedere.
Bafta!
Nu-i spune direct daca esti timida... complimenteaza-l cand face ceva.and spune o replica desteapta spune-i ca e destept...ca nimeni nu s-ar fi gandit la asta. Cand isi i-a haine noi spune-i ca arata foarte bine etc.
Daca faci cum ti-am spus o sa devii sotia lui
succes si casa de piatra
xoxoo, mary
Daca-l cunosti si e din gasca ta sau coleg de scoala poti sa stai mai mult in preajma lui... iar daca-i necunoscut vezi ce hobby-uri are si gaseste un subiect comun. success!
Prietena mea cea mai buna (mi-e ca o sora) a placut un baiat timp de 3 ani... dar intr-un final tot i-a spus.... cel mai bine e sa-i spui prin diferite modalitati... iar daca nu o faci incearca prin comportamentul tau fata de el sa-l faci sa inteleaga ceea ce vrei....incearca sa-i faci complimente...sa-l sustii mereu...sa-l faci sa aiba incredere in tine...probabil vei ajunge sa-i fi o prietena foarte buna si atunci iti va fi mai usor......
BAFTA...:*
Incearca sa aflii daca nu este deja "luat", incearca sa faci rost de adresa de mess. Vorbeste cu el si dupa ce v-ati imprietenit, iesiti undeva la un suc, o plimbare. E bine sa nu-i spui din prima; adica de la prima intalnire. Ii poti povesti ca-l placi de mai multa vreme, iar mai apoi, poti sa-i spui si te iubesc.Aceste doua cuvinte au o incarcatura sentimentala si e bine sa i le spui in fata-ochi in ochi pentru a simti ca spui adevarul si ca nu minti numai pentru a-l cuceri...mult succes scumpo :*