| foricmarinaiuliana a întrebat:

Cum sa ii spun baiatului care il plac ca il iubesc? e mai mare ca mine si il plac de vreun an si nu am curajul sa-i spun...cum sa fac?

Răspuns Câştigător
| Guitarlove a răspuns:

Cel mai bine este ca la inceput sa vorbiti pe mess, sa te imprietenesti cu el.Afla ce`i place. si arata`te interesata le lucrurile care ii plac si lui. Apoi ataca! Arata ca esti ca el.Sigur nu te vei lasa neobservata! Succes! happy

18 răspunsuri:
| marsy a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa spui direct. o sa fie prea surprins. intai imprieteneste-te cu el. sk vreun sms. sau pe net vb.pe urma poti sa_i marturisesti sentimentele tale tongue

| M.J. a răspuns:

Simplu...fii sincera cu el si p[oate o sa te surprinda placut reactia lui.

| stephie21 a răspuns:

Sa-i spui tu prima ca-l iubesti? Eu nu as proceda niciodata asa. As incerca sa-l cuceresc fara sa-si dea seama... ne-am intalni " dintr-o coincidenta" intr-un club sau disco ( depinde ce frecventeaza ), m-as imbraca sexi ( o rochita alba scurta cu un decolteu sa-i taie respiratia) si l-as intreba daca-i place cum arat... m-as aseza in poala lui, vrand sa-i spun ceva important ( din cauza zgomotului nu reusesc sa-i vorbesc de departe, e normal), l-as mangaia usor cu mana dupa gat, dar inofensiv si cu buzele ( din greseala ) pe ureche, fa-l sa te doreasca...
Sfatul meu: fa-l pe el sa te vada, cucereste-l fara sa-si dea seama ca asta-i intentia ta, fa-l pe el sa-ti spuna primul te iubesc... e mult mai usor, din punctul meu de vedere.
Bafta!

| maryana5 a răspuns:

Nu-i spune direct daca esti timida... complimenteaza-l cand face ceva.and spune o replica desteapta spune-i ca e destept...ca nimeni nu s-ar fi gandit la asta. Cand isi i-a haine noi spune-i ca arata foarte bine etc.
Daca faci cum ti-am spus o sa devii sotia lui laughing oh go on
succeswinking si casa de piatra laughing
xoxoo, mary peace sign

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Daca-l cunosti si e din gasca ta sau coleg de scoala poti sa stai mai mult in preajma lui... iar daca-i necunoscut vezi ce hobby-uri are si gaseste un subiect comun. success!

| BuMeRaNg a răspuns:

Prietena mea cea mai buna (mi-e ca o sora) a placut un baiat timp de 3 ani... dar intr-un final tot i-a spus...laughing. cel mai bine e sa-i spui prin diferite modalitati... iar daca nu o faci incearca prin comportamentul tau fata de el sa-l faci sa inteleaga ceea ce vrei.tongue...incearca sa-i faci complimente...sa-l sustii mereu...sa-l faci sa aiba incredere in tine...probabil vei ajunge sa-i fi o prietena foarte buna si atunci iti va fi mai usor...tongue...

BAFTA...:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi la o plimbare cu el, si spune-i ce simti ca nu iti da cu nimic in cap happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda...sunt in acesh situatie.
cred ca singura modalitate...este sa ii arati.sad e destul de greu sa ii zici in fatabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasi probleme si eu. Sunt putin timid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa aflii daca nu este deja "luat", incearca sa faci rost de adresa de mess. Vorbeste cu el si dupa ce v-ati imprietenit, iesiti undeva la un suc, o plimbare. E bine sa nu-i spui din prima; adica de la prima intalnire. Ii poti povesti ca-l placi de mai multa vreme, iar mai apoi, poti sa-i spui si te iubesc.Aceste doua cuvinte au o incarcatura sentimentala si e bine sa i le spui in fata-ochi in ochi pentru a simti ca spui adevarul si ca nu minti numai pentru a-l cuceri...mult succes scumpo :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa il cuceresti si cand crezi ca e momentul, bine dar trebuie sa fi sigura ca te doreste, spune-i ca vrei ceva cu el. de exemplu ceva XXX

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fi cat mai sociabila, astfel vei afla multe lucruri despre el la care te vei adaptatongue.si eu am o problema gensad insa el acum s-a combinat cu alta, cred ca sa-mi faca ciuda...pana acum venea pe la minesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru sfaturi poate o sa ajug la inima lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeas situatie, il iubesc de un an si este cel mai bun prieten al fratelui meu.Nu am curajul sa iy spunsad cum sa fac? Astept sfaturi:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeas situatie, il iubesc de un an eu am 14 ani iar el 16 si este cel mai bun prieten al fratelui meu.Nu am curaj sa iy spun.Cum sa fac? Astept sfaturi:*:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i pe mess te iubesc si daca reactioneaza urat zii "scuze nu era pentru tine" daca ii place continua.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu iatzi inima-n dinti si du-te la el si spune-i tot ce simti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie faza e ca sunt foarte timida