Buna, intr-o luna nici nu prea poti sa iubesti cu adevarat, pentru ca iubirea adevarata vine in timp, cu cat cunosti mai mult persoana respectiva, cu cat realtie devine mai solida...asa e la inceput, iti place de cineva, apoi cu timpul ajungi sa il iubesti. FA cum vrei dar nu te pripi sa iei o decizie, gandeste-te bine sa nu iti para rau ca l-ai pierdut ca mai se intampla asa, cum am facut eu de exemplu m-am despartit de un baiat pentru ca credeam ca nu tin la el, apoi mi-am dat seama ca tin la el si din pacate el nu a mai vrut sa imi acorde o sansa...in fine, fa ceea ce simti, daca nu mai vrei sa fi cu el, fi sincera si spune-i adevarul, e mai bine asa;
Va trece el peste si fiecare sa mearga pe drumul sau, poate ca amici va fi mai bine. Dar nu stiu, parerea mea e ca poti sa ii dai o sansa, sa incerci sa il cunosti mai bine, sa faceti diferite activitati impreuna si cine stie, poate vei ajunge sa il iubesti.
Totul depinde de tine.
Fiind sincera! Daca e un baiat cu capul pe umeri va aprecia gestul. Daca nu, e problema lui.Nu vad rostul unei relatii in care unul nu iubeste ci sta cu celalalt din mila.Sacrificiul asta nu-l poti face pentru nimeni.Ai viata ta si trebuie sa fii fericita.
Zi ca ai ceva de discutat cu el si spune-i pur si simplu ca nu mai merge si ca nu vrei sa-l ranesti si daca se poate sa ramaneti prieteni si dupa ce va despartiti. sa nu-i spui pe mess sau sa-i dai un sms ca va suferi mai mult o stiu din propria experienta
"mi-am dat seama ca nu tin la tine, as vrea sa luam o pauza" asta prin mesaj, si daca te intelege e ok, daca nu intelege e nemernic
AlexEjmecheru întreabă: