| PuffyLui16 a întrebat:

Cum sa ii spun ca nu mai vreau sa fiu cu el? HELP! sunt cu el de cateva zile. si nu sunt sigura de ceea ce simt... straight face... inca mai tin la fostul pe care o sa il revad in curand. straight face. sad

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Ii spui pur si simplu ca nu mai poti, ca nu esti sigura pe sentimentele tale si ca nu vrei sa-ti bati joc de el. Nu trebuie sa se supere pentru asta, pana la urma tu ti-ai exprimat liber sentimentele.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Eu cred ca este cazul sa ii spui ce simti cat mai repede, pentru ca nu este bine sa lasi ca lucrurile sa avanseze. Nu cred ca esti persoana care doreste ca cineva sa sufere. Cu cat esti mai sincera, cu atat este mai bine pentru el. Explica-i ca inima ta este plina, ca el ar fi trebuit sa stie asta deja, ca il placi, dar ca prieten, si ca o prietenie intre voi doi ar fi mult mai de dorit decat orice alt gen de relatie. Spune-i cu diplomatie ca merita mult mai mult decat ii poti tu oferi si ca ii doresti doar binele cand afirmi asta. Asigura-l de sprijinul tau ori de cate ori va avea nevoie. Iti trebuie intr-adevar putin tact, insa cu inteligenta vei gasi cuvintele. Dar inainte de toate analizeaza bine ce simti. Sa faci in asa fel alegerea incat sa nu regreti mai tarziu. Mult succes!

| anonym_5376 a răspuns:

Da mi s-a intamplat si mie de cateva ori.Eu una zic, sa-i zici ca nu tii cu adevarat la el.Sa-i zici ca nu ai fost cu el ca sa-ti bati joc. Spune-i ca iti place un alt baiat (dar nu-i da multe detalii:de ex cine e etcetc)

Pai nu stiu cam athat ...bafta:X:X:X

| Evangeline a răspuns:

Neaţa!
Spune-i pur şi simplu în faţă, nu-i mai da speranţe degeaba.
Acordă o altă şansă relaţiei cu fostul iubit, dacă tu crezi că se merită.
Baftă!

| oanazuzi a răspuns:

Daca tii la fostul' eu sp sa vb cu actualul si sai sp care e treaba va fi mai greu daca te iubeste dar si usor sa poata sa te inteleaga inainte sa faci pasul asta trebuie sa te gandesti care te iubeste cu adevarat fostul sau actualu pentru ca daca iei o decizie pripita poti regreta pe viitor
succe:*

| AdriaNNN a răspuns:

Iti dai seama cum o sa se simta el cand o sa ii spui, deci trebuie sa te gandesti la consecinte.Trebuie sa te gandesti ce parere va avea el dupa ce ii vei spune ca tu inca simti ceva pentru fostul.Va spune ca te-ai despartit de fostul pentru ca a gasit la el ceea ce nu ai gasit la "Fostul Tau Iubit".Am avut o iubita la fel ca tinewinking. Sincer.
Bafta.