| Mikayla a întrebat:

Cum sa ii spun iubitului meu ca ar trebui sa imi acorde mai multa atentie? straight face

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Nu, nu trebuie tu sa-i spui. Dimpotriva. Trebuie lasat sa vezi, cam cat tine la tine, si ce atitudine are fata de tine. Daca-l atentionezi, va juca teatru si se va feri de tine. Lasa sa se comporte cum este el in realitate. Tu trage doar concluzile. Pa

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Fii mai indiferenta cu el si daca il interesezi cu adevarat, il vei pune la in dilema si va incerca sa te apropie mai mult!

Sau mai simplu, il intrebi direct daca e ceva in neregula sau asa se comporta el intr-o relatie!

| NickiMinaj a răspuns:

Pai il iei pe micut la o discutie parte-n parte si dupa aia nu o sa te mai caute soto! laughing

| deviant18 a răspuns:

Ii spui ca nu ti se pare ca iti acorda prea multa atentie. si il intrebi asta din perspectiva :"s-a intamplat ceva cu tine? esti ok?" o sa te intrebe de ce si tu ii zicibig grin bafta!

| CarmenR a răspuns:

Ii spui pur si simplu. O relatie se bazeaza pe comunicare si respect pe langa dragoste.

| ioana16 a răspuns:

Eu i-am zis in fata si a mers big grin mi se pare cea mai buna idee. adica intr-o relatie trebuie sa fie multa comunicare :* succes:*

| mario a răspuns:

Simplu."bai boule mai zi si u ceva, ma lasi sa stau asa ca proasta"

| friday a răspuns:

Uite cateva idei, ii spui cu subinteles cam asa:
1. Hei, ti se pare ca sunt plictisitoare? [Nu.] Atunci de ce esti asa distras?
2. Ar trebui sa petrecem si noi mai mult timp impreuna.
Nu stiu, zii cu subinteles big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai el ar trebui sa stie cand sa-ti acorde mai multa atentie nu ar trebui sa-ti faci probleme pentru asa ceva poate are de lucru tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui frumos:bai, ieri i am supt-o unuia doar pentru ca ma ignori!

| ionikaa a răspuns:

Simplu ii zici pe fata ce ai de zis nu trebuie sa te feresti cu nimic, ca o relatzie sa mearga bine trebuie sa existe comunicare, nu avem de unde sti cesi doreste fiecare de accea trebuie sa comunicam nu?