BUna,sfatul meu e ca poate ar trebui sa mai astepti, la 15 ani nu stiu cat e de pregatita.Depinde cat timp aveti impreuna si totusi in cazul in care ea te-ar refuza,ar trebui s ao intelegi si sa ramai alaturi de ea daca tii la ea.
Daca vrei sa faci dragoste cu ea,discuta cu ea serios despre acest subiect amintindu-i mereu ca vei fi alaturi de ea,ca o iubesti si ca o vei astepta in cazul unui refuz,fetele simt nevoia sa auda vorbe de dragoste si sa se simta iubite,si au nevoie de dovezi din partea partenerului.
Din moment ce sunteti impreuna puteti discuta despre orice,asa ca puteti avea o conversatie in care sa ii spui ca e cazul sa treceti la pasul urmator,dar niciodata sa nu o presezi,sa o stresezi,sa o ameninti ca o lasi daca nu o face, asta de cele mai multe ori indeparteaza pe fata.
Sfatul meu e ca poate e bine sa mai astepti o perioada, nu stiu ea la 15 ani daca chiar e asa pregatita.
Mereu sa te gandesti si la dorintele si nevoile ei nu doar la tine, intr-o relatie e nevoie de 2, nu grabi niciodata lucrurile, lasa sa vina totul de la sine, bafta!
Totul vine de la sine! Insa nu se stie daca este pregatita pentru asa ceva...intelege-o si comunicati pe tema asta
Cred ca mai bine nu ii spui. Daca vrei pui pe cineva sa ii spuna iar daca are oreactie nasoala sa zica ca a glumit.
Anonyyymus întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: