Stii..esti prea bun pentru mine..si nu vreau sa te ranesc, relatia nostra nu mai merge si am nevoie de o pauza ca sa clarificam lucrurile.
Va intalniti si ii spui in fata ceea ce ne-ai spus si noua. Asa e corect si cinstit.
Sau lasa-l pe el sa se desparta de tine asa nu vei suferi :d.
Ai putea sa-i zici cavrei sa faci o pauza momentan de la baieti.
Good luck! >
Buna,
Asta cu pauza este invechita incat nimeni nu o mai crede ( pentru Zenit313). De suferit este posibil sa sufere de asta ii spune relatie si de asta cand se rupe cineva sufera, dar este important sa-i spui adevarul si sa-i explici ca decizia aceasta trebuia luata spre binele amandorura.
Nu este invechita. daca treci printr-o perioada aglomenrata si complicata incat nu vrei sa sa faci partenerul sa se simta "in plus", ii poti spune ca ai nevoie de o pauza pentru a clarifica lucrurile.
Buna, Prietenul tau are alti prieteni la care va povesti ce i s-a intamplat si aceia ii vor spune, cum am spus si eu la alti prieteni, ca tipa il minte si ca de fapt vrea sa se desparta. Atunci va fi mai suparat
Daca sunt probleme personale..nu au cum sa isi dea seama ca tipa minte.
De preferabil sa fii sincera cu el, de suparat se supara orice baiat cand e parasit, dar nu trebuie sa iti fie frica de chestia asta daca tu nu il mai iubesti fii sincera cu el nu face cuplu de complezenta sau sa-ti fie frica de reactia lui, fii sincera.Bafta!
Pur si simplu ii spui verde-n fata ca relatia nu mai merge, ca nu mai progresati, spune`i punctul tau de vedere ca suneti ca 2 poli de acelasi fel ai unui magnet care se resping, spune-i ca tu nu mai simti nimic pentru el si ca nu vrei ca relatia voastra sa mai continue, eventual schimba-ti numarul de telefon pentru o perioada, pana se linisteste.
Ca ai multe pe cap in momentul asta ( daca nu ai spune ceva care sa-ti ocupe timpul) ca esti stresata, ca te doare capu, raspunzi mai greu la telefon, vezi cum reactioneaza, dupa poti sa-i spui ce nu merge in relatie si sa te sune cand ar sa devina cum il vrei tu!
Zi la el ce simti dupa el ca nul mai simti dupa el ce l-ai simtit adig nul mai iubesti spune-i adevarul nu-i minti asta e ce a cel mai bun lucru.
Eu cred ca ar trebui sa ii spui ca nu vrei sa fi cu el numai din mila si inca ti la el dar doar ca la un prieten. ii spui ca nu mai simti nimic pentru el dar vrei sa ramaneti prieteni. si nu vrei sa fiti ca cuplurile alea. care zic ca raman prieteni dar nici nu se mai saluta ci ac vrei sa ramaneti apropiati. sper ca ti.am fost de ajutor
anonim_4396 întreabă:
VanessaVaneeXo întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: