| lavida a întrebat:

Cum sa ii spun unei persoane sa ma lase in pace ...ca eu nu o plac facra ca sa o fac sa sufere... funda pentru cele mai bune raspunsuri

11 răspunsuri:
| Roxana0606 a răspuns:

Buna! Din pacate nu poti chiar daca i-ai spune si in cel mai frumos mod posibil ca nu o placi o sa va durea pentru ca asa te doare cand iubesti si celalalt nu iti impartaseste sentimentele. Dar e mult mai bine sa fi sincer cu persoana aia pentru ca doar cel mai mult ca persoana iubita sa-ti dea spearante si apoi sa ti le spulbere. O sa creada ca te-ai jucat cu ea. Spune-i ca nu vrei sa o ranesti si e mai bine sa fi o persoana sincera.

| neutrino a răspuns:

Unge-te cu ceva urat mirositor si poate ai sansa sa scapi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti poze in timp ce faci sex cu altcineva si trimite-i-le. Fiind atat de neasteptat gestul si in acelasi timp brutal, persoana respectiva va intelege ca nu o meriti si isi va vedea de viata fara regrete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca ai pe cineva si nu vrei sa faci sa sufere pe nimeni.

| lavida explică (pentru anonim_4396):

Am incercat, dar spune ca nu conteaza ca o sa ma astepte pana inchei relatia si eu nu mai stiu ce sa fac ca sa ma lase in pace

| anonim_4396 a răspuns (pentru lavida):

Ok, spune-i sa te astepte! Dar sa ASTEPTE pasiv, nu sa te hartuiasca! Una e sa astepti si alta e sa nu ai rabdare. Asteptarea reprezinta o stare fara actiune.
Daca e idiot si nesimtit, pune pe cineva mai mare decat el sa-l trimita la plimbare, poate un var mare, poate mama sau tatal tau. Nu o violenta fizica, dar sa-l socheze putin, sa-l trezeasca din visul lui. Poate si o "vorba" trimisa prin cineva apropiat lui ar trebui sa-l opreasca din ce crede el ca face.
Daca tu suferi deja si eu asta vad, nu are rost sa te mai gandesti ca sa nu sufere celalalt. Probabil ca cineva i-a spus ca, daca insista, vei ceda. Tu tebuie sa-l faci sa inteleaga ca NU va fi asa si ca cedai daca il placeai, dar tu nu-l placi. Daca ii explici asta frumos, nu il jignesti, iar daca sufera e un prost care mai tarziu in viata va suferi mult si bine. Daca adevarul doare e vina lui ca nu l-a observat mai devreme.

| Turok90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai perfectă dreptate.

| EvaneSScence a răspuns:

Spune-i indirect, povestindu-i despre cat de mult placi pe x, ce fain e, ce bine te simti cu el sau ea etc. Si ce bine ca ai un prieten cum e persoana asta sa-i spui totul despre fericirea ta> Cam asa sa fie discutia happy

| OFetita15 a răspuns:

Fa-o pe ea sa te paraseasca

| MasterOfTheDarkArts a răspuns:

Spune-i ca nu merge... ca e mai bine daca pastrati o relatie de prietenie si atat. va intelegeti mai bine ca simpli amici..sa nu stricati o prietenie frumoasa pentru ceva care nu o sa meargabig grin funda?big grin:*:*

| Creattzaa a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa ii spui exact ceea ce gandesti, ar trebui sa accept adevarul si nu ar avea de ce sa sufere