Nu ar fi mai bine sa ii raspunzi :"si eu pe tine! ", adica lasa-l pe el sa o spuna primul, daca simte cu adevarat...desi...cam greu sa spuna el primul..., poate doar daca vrea sa obtina ceva mai repede si stie ca aceste doua cuvinte magice sunt cheia ce deschide...sufletul! Daca te grabesti, s-ar putea sa-l sperii, poate nu e pregatit sa raspunda la fel, atunci risti sa il pierzi...
Ii poti da de inteles prin mici gesturi : zambete, sa-l ajuti cand are nevoie... Daca e baiat destept se prinde...
Buna am si eu o problema imi place de un baiat enorm de mult, el a aflat de fapt i-a spus iubitul prietenei mele ca mie imi place de el. da nu stiu ce sa fac ca el a zis ca nu vrea sa aiba prietena pentru ca el vrea sa se ocupe de scoala. da pauzele cand ies pe afara se mai uita dupa mine. dar el trece pe langa mine da nici nu ma saluta cel putin, in schimb pe prietena mea o saluta si mai vb cu ea din cand in cand. priena mea cu baiatul de care imi place se cunosc pentru ca iubitul prietenei mele este prieten bun cu el.
Suna prostesk dar eu asa am facut : l am enervat, a inceput sa vb mult si brepede, m am apropiat de el si l am sarutat. a doua zii m a sunat si mi a zis ca ma ube incearca si uh poate merge bafta
Si eu am aceeasi problema...eu sunt cam timida si as vrea sa-i spun in fata dar nu pot si daca o trimit pew prietenamea sa-l intrebe daca ma iubeste s-ar putea sa le spuna la prieteni lui dar eu sunt sigura ca si el ma iubeste
Si eu sunt in aceeasi situatie... iar eu sunt cam timida si nu am cyrajul sa-i spun in fata"TE IUBESC" iar daca o trimit pe prietena mea sa-l intrebe daca ma place si sa-i spun ca eu il iubesc s-ar putea sa le zica prietenilor dar sunt sigura ca ma place:X
Salut, pot sa spun ca am putina experienta in chestiile astea eu am afcut asa : cand eram la dus ma gandeam la el si am zis daca intra pe mess diseara al intreb si el a fost l-a intrebat daca ii place de mine dar l-am intrebat direct ceaw auzi rie iti place de mine si el mis spus ca el nu simte atragere fata de nimeni si ca nu o mai avut prieten de 3 4 nai si cai pare rau nu eu sunt de vina si ca nu o vrut sa zica ca nul intrereseaza si ca ma considera o pritena foarte buna si cam atat dar poate voi o sa aveti noroc:*
Eu sunt in aceiasi situatie. dar la mine el are prietena. si cel mai mult ma enerveaz aca aiaa e o curva
Nici eu nu stiu ce sa fac. mi s zis sa lupt pentru elchiar daca el nu merita
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare...sunt timida, la fel si el, am senzatia ca ma place ca vorbeste foarte mult cu mine si totdeauna cand face ceva se uita la mine sa vada daca am vazut, mie imi place de el pentru. ca ma face mereu sa rad, imi spune glume, si e si drautz era cat pe ce odata sa-i spun cuvintele magice, pe mess, da am trecut la alt subitc si dp aia am uitat, kmva trebuie sa-i zic pentru. ca suntem in aceeasi clasa, in clasa a8-a si la anul ne despartim si totusi, vreau sa-l fac sa-mi spuna ca ma iubeste da nu stiu km la ce timid ii...please help!
Recent a inceput sa imi placa de un foarte bun prieten ( ne cunoastem de la 3 ani, acum avem 15 respectiv 14 ) si nu stiu ce sa fac. El nu este genul de baiat care sa se gandeasca la fete ( momentan ) si de asta nu stiu daca ii place sau nu de mine si ce sa fac.
Plz dati-mi un sfat
Si me imi place de un baiat dar nu stiu cum sa ii spun ca il plac, mie cam rusine sa ii spun ca il plac el iubeste pe alta fata am incercat sa ii spun in fata dar in acel timp a venit un prieten de al lui, am incercat sa fiu cu cel mai bun prieten al lui dar nu s-a intamplat nimica!:-