| Ela_8933 a întrebat:

Cum sa ii spun unui baiat ca imi place de el si vreau sa fim impreuna? nu am curajsad

Răspuns Câştigător
| 20.mvf a răspuns:

In primul rand cunoaste-l, apoi te mai gandesti. Apoi ajuta-l si pe el sa te cunoasca, dar NU te da la el, apoi iar sa te gandesti daca merita, si daca da, fa-te placuta lui si te va ajuta la capitolul curaj.

5 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Pai. ia-ti inima in dinti.invital la o plimbare.si atunci cand sunteti numai voi 2. spune-i ca iti place mult, si ca ai vrea sa fiti impreuna.nu ai ce sa pierzi daca incerci sa il cuceresti, dar daca mai stai mult s-ar putea sa il pierzi

| εїз a răspuns:

Cunoaşte-l, vezi cum gândeşte, şi atunci îi vei putea spune, ori la telefon, ori faţă în faţă. În ziua de azi cu ruşinea mori de foame.
Spune-i direct că îţi place de el, nu că vreţi să fiţi împreună aşa direct, îi spui pur şi simplu că îţi place de el, şi îl intrebi dacă vrea să vă cunoaşteţi mai bine, dacă spune nu, asta e, viaţa merge mai departe şi cu bune şi cu rele, dar dacă spune da, bravo.
Pa, pa

| Monna a răspuns:

Incearca sa bati apropouri. gen "ne.ar sta bine impreuna". daca te intelegi bine cu el ca si prieteni sau dintr. o conversatie in alta sa deschideti si subiectul "love". iar daca. nu va cunoasteti de mult timp thinking mai asteapta >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i direct. Nu o sa fii cu el never daca nu ii spui ce simti pentru el. Si cine stie. Poate si el simte la fel pentru tine.

| EU_3383 a răspuns:

Parerea mea este sa mai astepti putin si sa nu-i ii spui direct pentru ca il poti "speria".
Mai intii incearc sa-l cuceresti... -vb frumos; -incearca sa intri in contact cu el PUR SI SIMPLU; -fai anumite semne de amabilitate;
si dupa ...ai sa gasesti singura solutia la pb ta...
succes...