Nu cred ca ar trebui sa dai prea mare importanta acestor invitatii false. Daca tu singura ti-ai dat seama ca este vorba de ceva superficial, inseamna ca esti o fata inteligenta si vei stii cum sa salvezi o situatie, de fapt, atat de simpla. Nu mai raspunde provocarilor, nu mai trimite niciun mesaj inapoi. In timp, mai bine spus in timp de o saptamana, se va linisti si va intelege. Viata este prea frumoasa ca sa ti-o consumi cu profitori de acest gen. In concluzie: tacerea este cel mai bun raspuns.
Cand te mai suna sau cand va intalniti spune-i direct in fata ce crezi despre el si in niciuna caz nu trece cu vederea astfel de lucruri care cu timpul se pot agrava. Cel mai bine este sa fii sincera
Este bine sa-i spui adevarul, sa-i marturisesti cum vezi tu lucrurile si care-ti sunt sentimentele fata de el. Orice despartire este dureroasa si lasa urme de tristete pe chipul ambelor persoane implicare, dar sa stii ca sinceritatea va fi apreciata, poate ca nu in acel moment, dar mai tarziu cand ranile se vor vindeca va fi cu siguranta.
Ai scapat usor! se poate si mai rau; poate te trezesti pe cine stie unde (ai auzit de negustori de carne vie?)
Stai de vorba serios cu el, spune-i ca nu esti genul aventurilor. Daca te place si vrea mai mult decat o aventura, va fi de acord cu tine, va avea rabdare si veti incepe o relatie frumoasa. Bafta!
Hm. Eu in locu tau cred ca as ramane cu el dar fara sa fac ceva de genul asta. Asta pentru ca ai spus ca iti place, mai stai si tu cu el si vezi cum se comporta si daca mai aduce vorba de asta, dar in niciun caz nu te duce la el, iar daca insista mai bine renunti la el ca nu merita.
HappynewCenusa întreabă: