| tHeLInCuBUS a întrebat:

Cum sa ii zic iubitei mele ca vreau sa fac dragoste cu ia... e genul de fata cuminte dar a avut o relatie de 2 ani si cred ca a facut-o dar mie jena de ea sa o intreb daca vera sa o facem! cum sa-i zic

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu o intrebi (nu neaparat), ci o cuceresti, o seduci, o vrajesti. Sopteste-i ceva frumos la ureche, mangai-o, sarut-o... Totul trebuie sa vina de la sine, fara o presiune prea mare din partea ta, fara discutii jenante. Iar daca te va respinge, te va opri, inseamna, ca inca n-a venit momentul potrivit. Dar stai linistit, daca se va simti prigatita, vei fi primul, care o sa afle.winking
Succes!

| Just4FunHD a răspuns:

Hai sa iti zic eu o metoda mai neortodoxa.
Incepi cum a zis noname, insa combini ce a zis ea cu pauze. O saruti si atingi pana crezi ca e excitata putin, apoi te indepartezi, analizezi ce simte, apoi reincepi. Creaza anticipatie, dar si neprevazut. Sarut-o, apropiei-i mana de san fara sa-l atingi ( stiu e greu, dar daca vrei rezultate terbuie sa te abtii), misca-ti mana pe tot corpul ei, apoi indeparteaza-te si din nou analizeza ce simte. Cand esti sigur ca e excitata indeajuns, poti incepe cu saruturi in zona buricului, apoi pe linia pantalonilor, exact unde se termina pintalnii si e piele, apoi aproape de sani, in tot acest timp mainile trebuie sa se miste si sa nu neglijezi nicio parte a corpului. De la ochi la gura la urechi si gat, san si pometi.etc. Apoi, ai ghicit te opresti din sarutat si o privesti in ochi cand o mangai. Apoi revi la sarutat in zona sutienului, pantalanolui, pe oriunde se termina imbracamintea si e piele. Poti mai apoi sa desfaci un nasture la pantaloni si s-o saruti in zona bikinilor (chilotilor, detalii nesemnificative). Sper ca ai inteles. Si apropo incerca sa si vorbesti daca poti. Sa dai cat mai multe detalii. "Te voi saruta pe gat, apoi pe ureche". Femeilor le plac detaliile si comunicarea

| maya_1225 a răspuns:

Cat aveti impreuna? daca a avut o relatie de 2 ani si a facut-o mai mult ca sigur, daca sta cu tine de cateva saptamana nu inseamna ca trebuie neaparat sa o faca si cu tine, mai intai trebuie sa ii demonstrezi ca meriti.

| FaiThLeSS a răspuns:

Poi nu ii zici pur si simplu o provoci, prin atingeri si mangaieri, sarutari gestu etc.happy Daca va vrea se va lasa purtata de val, iar daca nu te va opri imediat ce va reliza ca ai intrecut masura happy Success!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat daca a avut o relatie de 2 ani insemna ca a facut`o... de exemplu eu sunt cu un baiat de 2 ani si nu am facut nimic.