Din gluma se spun tare multe adevaruri! De ce nu incerci sa-i spui mai din gluma, mai din serios ce simti, daca te ia in doi peri, poti sa-i spui ca poate n-ai vorbi serios(deocamdata...pana ii trece!), iar de te crede...bafta! Sau, poti sa o intrebi pe ea, asa ca fata, ce sfat iti poate da, cum sa-i spui unei fete ca ti-e draga. Vezi ce-ti spune si te ghidezi sa indrepti discutia spre ce vezi ca o sensibilizeaza! Mult, mult noroc!
Spune-i ce simti dar nu o lua foarte serios ar putea rade si sa te priveasca urat la inceput. Spune-i : stii imi place de tine si mi-ar place sa ne cunoastem mai bine daca si tu vrei '' sti sa nu fie nici prea siropos serios si prea naspa sa fie toate imbinate. iesiti impreuna stati de vorba vedeti ce lucruri aveti in comun si sa incercati sa faceti acele lucruri pe care le aveti in comun impreuna si o sa fie ok. totul vine de la sine trebuie sa faci ce simti sa infrunti timiditatea si sa ai mereu cuvantul asta in minte : voi reusi indiferent de situatie'' trebuie sa lupti pentru a castiga si niciodata nu vei castiga daca nu ai armele pregatite. asa ca. bafta :*:*
Eu stiu, iubithu meu a trecut prin asta,,))
pai ii scrii "Buna ce faci"
Peurma vorbitzi voi acolo despre mai multe, ((daca sunteti colegi vorbitzi despre alti colegi) birfitzii
In fine vorbitzi despre ce ati vorbim mereu, apoi la un moment ciudat, scrie-i dar tu pe cine iubesti?
Ea daca nu va raspuns sau a zice "nu te intereseaza
"
spune`i ca o iubestitu pe ea, si mori dupa ea, in fine gasestitu ce
ia seama nu o satura ca noua fetelor nu ne place
Sau daca nu merge varianta asta...scrie la status la mess "te iubesc"
poate ea ti-a intreba pe cine? sh tu o sa i raspuns "pe tine"
Sau vb voi si tu o intrebi Pe cine iubesti? Daca ea va spune ca nu iti spune bla bla bla :talk:
atunci spune din kiti litere e numele baiatului,
tot asa scutestio. pina cand trece la uX da tu iatz curaj sh skriei "eU pi tine te iubesc"
Noi fetele ne dam seama cand un baiat intreaba "pe cine iubesti"
Asta deamu inseman ca baiatul cela simte ceva pentru fata asta
Asa ca mult curaj si succes))
K poti sa o pierdzi, daca si ea pe tine te iubesti? :O Ku dragOstea nu se joaca))
atenT sh mult kuraj fa ce tziam kris. o sa tz prinda bine dar daca nu skrie in privat o sa iti dau citeva sfaturi sh apropo kitz ani ai?
Ce mare lucuru. ii spui "Te plac"doar ii spui pe mess.
Ar fi mai misto sa-i spui fata in fata
Ii zici pur si simplu`. Si poate si ea te place...deci incearca."incercarea moarte n`are"
Nu pe mess, in nici un caz, spune-i fata in fata, in cel mai rau caz ea nu te place si esti in exact acelasi loc ca si acum, nu ai nimic de pierdut.Nu ii spune"-Te plac!", nu merge, spuneceva de genul"-Esti ocupata mai incolo, nu vrei sa ma scoti la o bere?" sau ceva amuzant din care sa reiasa ca vrei sa iesi cu ea(presupun ca ai minim 16-17 ani si practici iesitul la o bere), fi amuzant si putin nesimtit, o mare greseala erte timiditatea, nu trebuie sa fi prea dragut, fi increzator si direct, daca primesti un feedback pozitiv cand simti ca e monentul saruta-o, tine minte:prietenii nu se saruta, trimite un mesaj clar.
PS:Exista si posibilitatea sa te respinga total si in cazul asta imi pare rau dar nu e nimic, mai sunt si altele. Parerea mea:timiditate=foarte rau, scapa de ea cat mai repede.
Pai cum sa ii zici prietene? O intrebi direct daca ar vrea sa fie prietena ta, ca iti place de ea pentru ca e o persoana deosebita si frumoasa.
Nu ar trebui sa o intrebi pe mess. Pana la urma ce facem? Mutam toate relatiile pe mess?
Bafta!
Important este si ceea ce simte ea pentru tine, ca daca ea te vede decat, ca pe un amic ai putea sa te simti destul de urat la raspunsul ei. dar daca ea chiar te simpatizeaza atunci nu ai de ce sa nu-i spui acelei fete ca o placi.acum ca ea sa afle acest lucru, poti ruga pe cineva sa o faca sau sa ii spui chiar tu.si cum ai spus.pe mess mi se pare mai usor pentru tine. dar si face to face ar fi recomandat pentru ca asa ai putea sa vezi cum reactioneaza si cam care ar fi parerea ei in legatura cu acest lucru...Acum ce pot sa mai zic.succes si sper sa vad o noua postare in care spui ca a acceptat sa fie prietena ta
Cam complicata solutia ta.
Ma gandesc ca trebuie sa fi finutz si delicat.sa ii zici mai intai ca iti place modul ei de gandire, ca iti plac fetele de genul ei, si sa ii spui ca o simpatizezi. un pic mai mult.adica sa o iei usor
P. S.: parerea mea e ca trebuie sa iti schimbi un pic atitudinea.
Parerea mea
Sper din tot sufletul sa reusesti
Succes:*
Pai fetele nu musca(pe mine nu m-a muscat niciuna...pana acum) in cel mai rau caz(daca vorbesti prostii) te vei trezi cu o palma(de obicei parca sunt mangaieri ) deci nu vad de ce nu ai putea sa-i spui
Eu as zice asa:
1.Cand esti singur cu ea fata in fata spune-i ca tu o simpatizezi deoarece e o fata frumoasa si deosebita, dar inainte de asta plimbate cu ea in oras duceti-va la un suc si o sa isi dea seama ca o placi.Dar ai grija sa lasi si un semn de intrebare cum ar fi:"Oare ma place sau nu". Bafta