Fără Nici un fel de mişto Te Sfătuiesc Să o laşi balta cu alintăturile in privinţa iubitului tău! Dacă ţi e nu ţi vin din Suflet nişte cuvinte frumoase cu care să ţi alinţi iubitul mai bine nu mai face cu ajutorul altora!
Bebe (Baby)
Bibi
Iubi
Pui(Puiut, Puisor)
Amore
Pisoi
Nasuc
Ingeras
Sufletel
Corazon(Iminoara, Inima)
etc...sa va tina Happy Holiday
Iubitule, soare, puiuc, frumosule.
Si ar mai fi...
Sa va tina!
Sarbatori fericite
Hei! Cand iubesti cu adevarat alinturile vin de la sine. Nu trebuie sa cauti ceva anume, doar sa-i spui ce simti tu.
Ursuletz, ingeras, bebe, iubire, iubi, pitik, etc. Oricum i-ai zice o sa ii placa pentru ca vine de la tine
Alintă-l cum îţi vine pe moment.
Eu pe iubitul meu îl alint în fel şi chip iubi, pufu, pisi, pisoi, maimu, (alte specii de animale ), little prince, sweetheart, sweetie, love, iubire, iubitule, sufletel, etc.
Incearca sa gasesti un alin care sa fie al vostru:X nu : pui, iubi, etc... ceva ce va leaga pe voi.
De ex lu preitena mea ii spun kinder, pentru ca e mai mica decat mine si este la fel de dulce ca el
Poti sa il alinti de ex. Pisoias Bobocel Ingerasul meu Sufletel sunt etc. alinturi si in plus oricum l-ai alinta nu cred ca vreo unul o sa il deranjeze...normal asta daca te iubeste sincer si devotat
simonafrumoasa întreabă: