| LCD a întrebat:

Cum sa il conving pe tata? am o catea, pitbull. Fostul meu prieten isi dorea f mult, un pui, dar cateaua mea nu a ramas insarcinata laughing acum, un prieten are pui de vanzare. Vreau sa-l cumpar si sa il fac cadou fostului pr. Dar cum il conving pe tata? sad

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai pune si tu ceva bani deoparte, si atunci taic'tu nu se va opune sa-i cumperi canele la ex-ul tau

| covexrobu a răspuns:

Ai gresit. Poate ai un amstaff nu pitbull. Pai costa destul de mult un pui de amstaff pe aceasta criza. 2-300 de euro nu sunt bani marunti in aceste vremuri. Asteapta si tu pana iti dai cateaua la monta si pe urma poti sa ii faci cadou cati pui doresti.

| LCD explică:

Dar nu e vorba de bani.Pentru mine nu il pot lua pentru ca avem unu, si nu mai vrea. Dar nici daca ii zic.''pai sti. vreau sa-l fac cadou.lui.x'' nu o sa mearga. Iar eu n-am nici un ban strans sad si daca e sa strang...pana strang, creste catelu mare laughing acum e pui

| LCD explică:

Covexrobu, e pitbull. cine a spus ca e amstaff?

| covexrobu a răspuns:

@0 ai pedigree-ul cainelui? (nu mancarea de caine) Daca aia acel certificat si il arati te cred ca este un pitbull pana atunci eu sustin ca este amstaff.

| covexrobu a răspuns:

Si de ce vrei neaparat sa faci un cadou asa de scump? Asteapta pana o dai la monta cateaua ta si pe urma poti sa ii faci cadou.