| Petronela12345689 a întrebat:

Cum sa îl fac pe fostul iubit să se întoarcă la mine? O trecut o lună și imi este foarte dor de el, încă îl mai iubesc și el ma tratează cu indiferenta dacă îi dau mesaj...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trimite-i un mesaj de "multumesc ca te-ai desparit de mine". Adica sa ii explici pe indelete ca esti "fericita" ca a avut loc despartirea voastra iar cu ocazia asta cursul vietii tale amoroase a luat amploare si ti-ai gasit un nou iubit cu care relatia merge perfect si esti super fericita. Ureaza-i si lui cat mai multa bafta si fericire etc etc.

Poate sunt sanse sa-i fie ciuda ca te-a gasit "Altul" si iti merge nemaipomenit farã el astfel sa se intoarca in viata ta.

Dar ar fi si mai bine sa-l uiti si ta te maturizezi, mai ales ca el se comporta indiferent cu tine. Asta ar fi spre binele tau. happy

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Orienteazate la altul sau ramai singura pana scapi de gandu la fostul sa o iei de la capat

| Yurisa a răspuns:

Cineva mi-a zis odata: "Dacă ai putut trăi fără el până atunci, o să poți și de acum în colo"

| Blueberry8 a răspuns:

Nimic! Dragoste cu forta nu se poate!

| lorena1gianinak a răspuns:

Cred ca ar trebui sa treci peste. Gândește-te ca poate el nu te merita sau invers. Sunt mulți băieți pe lumea asta nu numai ei.

| Ale5184 a răspuns:

Sa-ti vezi de viata. Nu te vrea. Aia e. Urmatorul.

| cristiankitzu a răspuns:

Nimic! Daca te-ai despartit de el, si nu te mai vrea inapoi, lasa-l si uita-l pentru intotdeauna, iti vei gasi un baiat care sa te iubeasca.

| thereisnothingleft a răspuns:

Nu te mai chinui cu fostul.Asta e, v-ati despartit, mergi mai departe.Presupun ca esti adolescenta, ai toata viata inainte.