| nicoleee30 a întrebat:

Cum sa il fac pe iubitul meu sa sufere si sa fie cu frica ca l-as putea parasi? Adica suntem de un an si 3 luni impreuna si ii cam comod, adica stie ca il iubesc foarte mult si ca nu-l voi parasi pentru altul.Cum sa ii schimb parerea si sa ii fac cateva emotii?

5 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Nu trebuie sa-l faci sa-i fie frica ca l-ai putea parasi si nici sa-l faci sa suferi ca suferi si tu dupa urma lui si s-ar putea sa fii tu cea parasita.

Anyway.
Daca e comod, inseamna ca chiar are incredere in tine si nu sta stresat ca il vei parasi.
Depinde si ce ai vrut sa zici ca e cam comod, pentru te puteai referi si la faptul ca ii fug ochii dupa altele sau nah.chestii de astea.Intelegi?
Oricum.daca vrei sa-i arati ca poti sa-l si parasesti, fi indiferenta cu el o perioada sa vezi daca se sperie, sau incearca sa-l"eviti"vreo 2 zile, sa-i spui ca nu te poti intalni cu el sau ca nu puteti vb la tel ca ai ceva de facut. Observa-i reactia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.dacă el e "cam comod" și nici nu prea are "emoții",înseamnă că prblema e la tine, și nu la el! ceea ce înseamnă că trebuie să mai lucrezi tu la ceva; nu mai intru în amănunte, pentru că vreau să te las să te strofoci singură ca să înțelegi ideea mea! dar un indiciu îți pot da:e vorba că va trebui să te cam "faci tu să suferi"...

| SiCeDacaRisc a răspuns:

E comod zici?hee hee. Ei bine inseamna ca are incredere deplina in tine :d, e ok din acest punc de vedere, insa acest calm de care da dovada poate s anul fie tocmai ok, adica, unde ti-e mandria? prea comod copilu'laughing. Fa-l sa se teama putin,adica, el se gandeste acum " neh nu ma mai strofoc si cu asta, oricum ma iubeste" arata-i.ca dcaa e prea indiferent poate sa te piarda.nu stiu mici iesiri cu alti amici. fara elthinking ii va starni un pic de gelozie:d. ganduri gen " dc nu m-a chematsad"."ce o fii facand?" dupa intalnirea cu amicii, nu uita sa mentionezi " ce tare a fostlove struck! m-am distrat" sau chestii de genul :d. eu cred ca va reactiona cate putin:d.

| κλάους a răspuns:

Are incredere in tine, iar tu acum vrei sa o piarda? Nu te inteleg... de ce sa-i faci una ca asta acum, cand i-ai castigat increderea si cand te iubeste? Vrei sa spui ca dragostea e atunci cand persoana de langa tine e mereu cu gandul "ma va parasi sau nu?"?

| FlorinFlorin87 a răspuns:

Fi mai rece cu el 1-2 zile, nu exagerat, cat sa vada ca te-ai schimbat.A facut pr mea odata asa cu mine(involuntar, era putin suparata pe mine, eu nu stiam), urmatoarele 2 zile tot dupa ea am fost pentru ca m-am gandit cum ar fi sa o pierd...