Cine a inceput primul cu insultele?
chiar daca te jigneste, tu sa nu o faci. spune-i ca asa cum tu il respecti pe el asa sa te respecte si el. dar ti'am zis asta ar insemna tu sa nu il insulti. dai respect primesti respect. asa ar trebui. daca o tine asa, lasa-l. termina orice legatura cu el. nu se merita sa stai cu unu care te insulta.
Bună.
Și cum vrei să te respecte dacă îl înjuri?
Dacă vrei armonie în relație stai cu el deschis de vorbă, tonalitatea joasă și găsiți soluții de ieșire din astfel de situații de mahala!
Pa, pa.
Incearca sa ai o discutie serioasa cu el. si spune'i " Mai baiatule tu asa ma iubesti? ". intra si tu un pic in el.si apoi daca te mai injura nu'i da atentie pur si simplu trateaza'l cu indiferenta. asta il omoara mai tare decat 100 de injuraturi de'ale tale . Capu' sus si nu te lasa calcata in picioare! si eu am trecut prin asta.dar cand am zis Stopp! pai stop a fost. finish definitiv. .
Nu ii mai zici nici tu nimic, incerci sa te abti ca mereu sa fie vina lui, nu a ta. Cand iti zice ceva incepi cu "vezi ca eu nu vb asa...", "ai grija cum vb." etc
Buna. Incearca sa vorbesti cu el calm despre toate chestiile astea. O relatie de genul asta necesita compromisuri din partea amandurora ( asta daca vreti sa reziste ). Incercati amandoi sa va calmati si sa incetati cu certurile si injuraturile si bucurati`va de lucrurile frumoase pe care le-ati putea face Bafta!
Cunosc tipu de caracter. vrea sa te sicaneze sa para el mai nu stiu cum da nici tu nu stii de gluma si ajungenti sa va certati
Doamneee :o va injurati :o imi pare rau sa-ti zic dar cred ca nu prea tine la tine, daca te iubea te si respecta nici n`ar fi indraznit sa iti vb urat dar... unde nu e, nu e!