| AliceHappyGirl a întrebat:

Cum să îl fac pe un tip să îi pară rău că m-a pierdut?

Răspuns Câştigător
| Zady a răspuns:

Doua moduri:ori iesi cu un tip mai tare ca elbig grin va da ceva rezultate.si nu uita de indiferenta, ori il faci sa isi dea seama ca esti o persoana incredebil de amabila draguta si de treaba.cred ca va crapa de ciuda

7 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Fa sex cu el si cand e aproape de orgasm te imbraci si pleci.
Se pare ca tie iti pasa de el mai mult decat lui de tine, lasa'l in pace, nu ai nevoie de el. Nu trebuie' sa'i dovedesti nimic. Mai bine e ca cineva sa descopere cat de minunata esti tu, decat sa'i oferi totul pe tava dinainte.

| Ady93 a răspuns:

De ce? Bai nene ce suflet au unele fete, cred ca e al 100lea post de genu care il vad la rublica asta, toate sunteti razbunatoare, va credeti superioare ca puteti juca baieti pe degete, ma dezgusta felu asta de a fi.

| CHINEZU097 a răspuns:

Sa ii arati ce a pierdut lucrurile tale bune da sa fie cu alt tip

| clauu a răspuns:

Pai daca te spanzuri cred ca o sa ii para rau ca te-a pierdut, nu numai lui! SUCCES!

| kta_6466 a răspuns:

ii dai un shut in OO. big grin

| vika16 a răspuns:

Incearka sa fii kit mai vesela, pe net posteaza poze noi super cu formele korpului tau, arata-i indiferenta si apropiete de alt baiat. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm e cam greu in primul rand arata-i ca tie mai bine fara el si in al doilea rand incearca sa te apropi e el dar ca pieteniamici fi alaturi de el si atunci ii va parea rau si isi va da seama ce persoana minunata a avut langa el.

Întrebări similare