Ai facut Dragoste -femeie tot sex e si ala -ca e Dragoste ca e sex tot te... Diferenta e la nevelu sentimentelor! Cred ca daca dupa aceste escapade ale tale cu el sta cu tine si da semne ca te palce e de Bine! Multi dupa ce sa culca cu iubitele le lasa.Cred ca vrea o relatie cu tine si nu te mai lua dupa ce zic prietenele tale, daca tu ti la el e oki, si mai ales ca so el te place.Dar am un dubiu ca ar putea sa se dea pe langa tine doar pentru a mai face cu tine inca o partida.Vezi si tu pe Viitor cum se comporta si nu mai cadea in bratele lui asa de usor -Fi mai decenta si e mai Bine-sa nu aiba impresia ca poate sa te aiba cand vrea el!
Ma faci sa rad -nu mai scrie prostii -serios.Pt tine exista si sex normal sau Vaginal :-p!
Eu sunt de parere ca ar trebui sa ii spui ce simti pentru el, mai ales ca spui ca deja ati facut si..pasul cel mare. Ai 14 ani si cred ca te-ai cam grabit, in timp vei cunoaste si alti baieti. Mai copilareste. La varsta ta dragostea ar trebui sa fie altfel dar..adolescenti din ziua de azi vor sa se maturizeze mult prea repede. Sper ca vei lua decizia cea mai buna. Daca e iubire intre voi relatia se va consolida in timp. Mult succes.
Bună! Cel mai bine este să vorbeşti cu el.Doar aşa poţi afla dacă te place,ori ba! Da, gesturile pe care le face îl cam dau de gol, dar cel mai sigur e să afli din gura lui, adevărul!
Nu-ţi face planuri, aşteaptă să auzi răspunsul lui.Curaj!
Ai grijă de tine!
O seară plăcută îţi doresc.
Ce norocoasa esti macar tu ai pe cineva langa tine si ai reusit sa mai faci si dragoste la 14 ani, eu nu stiu unde sa-mi gasesc o iubita... care sa ma placa cu adevarat.