Migrena sigur nu e o solutie viabila.
eu zic sa incerci sa-i explici ca nu vrei ca relatia voastra sa ajunga sa fie bazata doar pe sex. ci ca vrei o legatura mult mai profunda, sa puteti discuta orice, sa fiti implicati in diferite activitati impreuna, dar sa aveti in continuare vietile voastre separate.altfel riscati sa intrati in rutina
sper ca am fost de ajutor
Daca cu vorba buna nu intelege dai o palma peste fata si zii ca e incapatanat si asa va intelege sigur, in unele cazuri e necesara putina violenta pentru ca lucrurile sa fie bine daca continui cu frumosul te bate la cap mai mult
E foarte rau din partea ta sa nu ai chef de sex, sexul e placere, sexul e tot :X faceti sex ce n****.
Traieste-ti viata
Buna! Cred ca ar trebui sa-i spui ca nu esti intr-o dispozitie buna si ca ai avut o zi proasta dar fa-o intr-un mod cat mai placut astfel sa nu se supere. Daca te iubeste va intelege decizia ta si o va respecta. El trebuie sa inteleaga ca decizia iti apartine totul conteaza de tine. Succes si nu iti mai fie teama si spune-i ce simti. Sper ca te-am ajutat. Fundita?
Vaai Pixie, ma impresionezi cu sensibilitatea si intelepciunea ta (: cat despre intrebare, flory, vorbeste cu el. daca tine la tine, va intelege. propune-i sa faceti si alte chestii, iesite din comun, amuzante, spontane. nu totul consta in sex intr-o relatie. tot ce conteaza e sa te simti bine alaturi de persoana iubita, indiferent ce faceti sau nu faceti. Deci, vorbiti. sunt sigura ca va intelege. bafta!
Atâta timp cât te iubeşte cu adevărat, te va înţelege. Dacă va avea o reacţie nu tocmai plăcută şi îl indispune vestea categoric, stă cu tine din interes:Sexul
Simplu, te dai pe langa el, iti pui o tinuta mai provocatoare...ai dai cateva pupicuri, daca chiar nu vrea sa priceapa semnele astea... e cam naspa pentru tine.
Trebuie sa-i explici frumos, dar daca se intampla prea des sa nu ai chef, precis ca va cauta pe una care va avea chef.Rabda el odata, de doua ori de trei ori, dar nicidecum la infinit.PA!
Eu zic ca raspunsul lui Sunshinee si Paula007 sunt cele folositoare in aflarea raspunsului tau.
Oricum pentru tine a intervenit monotonia care te deranjeaza si simti nevoia de o schimbare, daca nu ii spui ce simti si ce vrei sa faci e nasol pentru el. Sa-l faci sa constientizeze. Ciao
GOd.
Zii si gata e cel mai simplu
E asa de egoist incat poate sa se supere din cauza asta:-s
Bună.
Dacă vă iubiți nu ar trebui să existe astfel de tensiuni în dormitor.
Soluția de mijloc stă în puterea voastră să o găsiți, vorbiți deschis despre acest lucru, fără minciuni!
Pa, pa.