| LaLaLaLoveAlex a întrebat:

Cum sa il fac sa ma iubeasca la fel ca la inceput?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Redevin-o fata de care s-a indragostit.

| NOname a răspuns (pentru greece12):

Permite-mi o mică (,) completare, Greece.

Condiția fiind ca el să fi rămas la fel și își dorește aceleași lucruri ca la început.

| greece12 a răspuns (pentru NOname):

Corect,adaptabilitatea e apanajul inteligentei.
Fondul ramane,totusi,acelasi. Putina charm in plus,intentia clara sa fie bine,zambetul jucaus,gluma care sa destinda atmosfera,apropierile calde si plimbarile mana-n mana, surprizele...
Fericirea e in noi, nu trebuie decat s-o impartim!

| NOname a răspuns (pentru greece12):

Așa e, dragă.

7 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Asa ceva nu se mai poate. Stiu ca doare, dar acesta este adevarul, si te rog sa nu te superi. Dar, asa se spune> Cea ce nu te omoara te intareste. Si daca este sa nu mai fie cu tine vei fi mai puternis sau mai puternica. Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca la inceput nu poti sa-l faci, ceva trebuie schimbat si probabil totul.Scimbate tu si fii mai sexi,mai bine dispusa in preajma lui,fi mai copilaroasa cu el si iubestel mult,sarutal patimas,joacate cu parul lui, fii jucausa. spune-i ca-l iubesti si nu ai vra sa-l pierzi chiar daca asta se va intampla odata, ca el este totul pentru tine si-l iubesti mult.:d

| LaLaLaLoveAlex explică (pentru anonim_4396):

Sunt si zile in care ma comport asa.Am momentele mele depinde de starea mea.Dar ne intelegem bine o zi doua dupa aceea si atat.Imi doresc sa fim ca la inceput. Inainte cand ma uitam in ochii lui vedeam ca ma iubeste simteam asta.Acum mai putin.si din zi in zi mai putin se comporta mai urat. vorbeste mai urat.nu ma injura sau din astea dar asa felul lui de a vorbi e urat...nu mai e asa dulce.Sunt constienta ca amandoi ne'am schimbat dar vreau sa fim ca inainte :X

| jojolinaa a răspuns:

Sall. pentru ca el sa te iubeasca la fel ca la inceput trebuie sa ii faci pe plac, sa ii dai sfaturi cand are nevoie si sa fii mai apropiata de el, si sa faceti lucruri noi ca sa nu se plictiseasca!