Stii? Cel mai bine e sa nu ii mai dai atentie, comportate cu el ca si cum ar fi un strain Nu te cunoaste Nu il cunosti! Ai incredere in mine, stiu ca iti este greu, dar o sa vezi ca va Regreta! fi cat mai mult indiferenta, chiar daca stiu ca te doare!
Hai
Nu pot sa-ti trimit mesaj. Lasa-mi tu fb tau
Mă omori
Dar dacă te-a părăsit și n-a mai rămas cu tine tu chiar crezi că îi poți face ceva care să-i atragă atenția sau să regrete?
Am ajuns rau tare draga mea, Diabla. Inainte ma jucam cu toti baietii. acum sunt varza
Daaaa, sunt incapatanata! As vrea sa-i dau o bataie
Poate problema e la tine, te joci cu prea mulți...mai lasă joaca, mai bine stai și singură.
Uuuuu, am stat singura foarte mult timp si cand am hotarat sa am ceva frumos uite ce mi s-a intamplat . Am si o restanta la scoala si nu-mi sta capul deloc la invatat
Grea viața asta, este?
Da aci ce trebuie mess facebook si hai sa planuim
Facebook. Mess-ul e invechit )
Este!
Nu a pierdut nimic dacă te-a părăsit e alegerea lui.
Nu înţeleg de ce toate vreţi răzbunare după ce luaţi gara, şi în + gândeşte-te că ţi-a dat ocazia să fii fericită cu altcineva.
Fi deşteaptă draga mea.
Daca te-a parasit de ce ar mai regreta orice ai face? SERIOS.ia-ti o viata, da exista viata dupa o relatie!
Cupleazate cu altcineva si pari mai fericita ca inainte, dar eu nu iti recomand!
Pai, nu cred ca e bine sa il faci sa regrete. Indiferenta doare cel ai tare! Fa-te ca nu il observi... Flirteaza cu baietii, dar ai grija cu chestia asta. Si altceva nu am ce sa-ti mai spun.
Succes, si toate cele bune :*
Funda?
Ce sa filtreze? apa
Am zis FLIRTEZE, nu filtreze...Dar vad ca tu nu vezi bine Sa te duci la un control!
Era o gluma duduie. get a life
Fa-l gelos! Dar iti amintesc ca razbunarea e arma prostului Ai grija sa nu iti intooarca el cumva,, favorul" si sa suferi si tu dupa. Toate cele bune
Buna! Crezi ca va regreta? oricat ai face tu, lui nu o sa-i pese de tine..chiar daca ti-ai face un alt partener o sa fie indiferent cu tine asta numai in cazul in care numai tine la tine...Succes!
De ce sa il faci sa regrete? dupa ce o sa va impacati la prima cearta o sa regrete ca v-ati impacat. daca te-a parasit inseamna ca nu stie sa te aprecieze dar stai linistita o sa stie altul sa o faca
Fii atenta la ce-ti zic acum, pentru ca nu mai repet. Du-te la el acasa, sparge-i geamul din fata camerei lui, ia un ciob, dar vezi sa fie noapte iar tu sa fi imbracata in negru, iar el sa doarma, ca sa fie o surpriza. Stii ca oamenilor le plac surprizele. Ia unul din cioburile care-au ramas de la geam, apropie-te de el incet, sa nu te auda, siiiiiiiiiii baga-i ciobul adanc in gat. Pana vezi sange.
))))))))))))))))))))) asa o sa fac
Andi_4725 întreabă: