| angelikaa a întrebat:

Cum sa il fac sa regrete ca si-a batut joc de iubirea mea pentru el? Il iubesc, daca s-ar intoarce din nou la mine nu as putea sa refuz.Cum sa procedez? Dati-mi un sfat va rog frumos.

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Dupa toata intamplarea asta, scopul tau ar fi ca sa il uiti definitiv si ca sa ti-l scoti din minte si sa iti continui viata. Daca si-a batut joc de tine odata este posibil ca si a doua oara sa o faca. Dar din ce ai scris tu reiese ca tu il vrei inapoi.
Trateaza-l cu indiferenta, lasa-l un timp singur, nu il cauta, fa-l sa isi deie seama de ce a pierdut.Arata-i ca tu vrei sa iti continui viata chiar si fara el.Multi nu stiu ce au avut pana ce nu l-au pierdut deci daca este ca sa se intoarca, el o sa se intoarca de buna voie. Daca nu revine... nah nu a fost sa fie si gata.
Trebuie doar sa gandesti la rece, sa pui in balanta bunul si raul si sa iti dai seama daca chiar il vrei inapoi dupa ce a facut ce a facut si daca el te merita pe tine.Istoria are tendinta sa se repete si trebuie sa inveti din ea.
Ai grija ce faci.Bafta.

3 răspunsuri:
| lynes a răspuns:

Reguza-l.Asa se procedeaza, si ca sa il faci sa il doara, trateaza-l cu indiferenta. Tu decizi cum si ce faci, app esti draguta:*

| Blondamea a răspuns:

Te poti purta cu indiferenta fata de el sau nu poti lasa lucrurile asa cum sunt pentru ca odata si odata se va intorce roata si at va vedea si el pe cineva care isi va bate joc

| hsr a răspuns:

Indiferenta doare cel mai mult