| Gise a întrebat:

Cum sa il recuceresc? Am fost impreuna timp de un an jumate, insa el a decis sa ne despartim pentru ca asa zice el l-am dezamagit, recunosc ca am gresit si regret dar timpul nu il pot da inapoi, sunt la prima mea relatie serioasa sunt mai prostuta am nevoie de ajutorul luisad Si el a gresit chiar daca au fost lucruri marunte eu am suferit pentru ele sad...il vreau inapoi!

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, stiu cum e sa suferisad, dar eu zic sa fi tare si sa depasesti momentul, e mai greu la inceput dar te vei obisnui cu timpul.Eu zic sa il lasi sa gandeasca si el mai bine sa vada ce simte, acorda-i timp si daca te iubeste tot la tine se intoarce, daca nu atunci incearca sa iti vezi de viata ta. Oricine mai greseste, dar depinde cum si de ce, incearca sa vb cu el apoi daca tot nu va dori sa se impace cu tine, lasa-l o perioada, nu il cauta, nu il suna, ca poate are si el nevoie de timp, eu una cred ca dupa un an jumate aveti sentimente puternice unul pentru celalalt, poate ca se va intoarce la tinehappy.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca te mai iubeste va incerca sa iti acorde a 2 -a sansa! Ne-ai ajuta mai mult daca ai spune cu ce i-ai gresit!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Totul depinde de cat de tare l-ai dezamagit, cat de categoric a fost si daca mai simte ceva pentru tine, ceva cu perspectiva. Daca deja el vede relatia incheiata si pe tine doar ca pe o parte din trecut, iti faci mai mult rau sa te agati de o relatie fara viitor. O relatie depinde de amandoi, nu doar de unul singur.

| CevaNormal a răspuns:

Acuma tu trebuie sa actionezi repede, evalueaza gresalele tale, si fa-i acum pe plac mereu, trebuie sa stii bine cei place, staruite sa ajungi la inima, lui, cu un mesaj foarte profund

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Normal ca intr-o relatie nu e numai miere! cu totii gresim dar trebuie sa ne indreptam greselile asta este.
Zii ca vrei sa vorbesti cu el sa va mai datii o sansa relatiei si daca nu va merge asta e. discuta cu el.
Pwp:*

| Frogie a răspuns:

Dupa o relatie de un an si jumatate nu este chiar atat de usor sa uiti. Si nici in cazul lui, cu siguranta. Nu stiu cu ce ai gresit fata de el, dar cu siguranta ar avea nevoie de o pauza pentru a pune lucrurile cap la cap. Este foarte greu, mai ales daca aici vorbim de o greseala din partea ta. Poate o sa-ti dea o a doua sansa dac a intr-adevar te iubeste, sau poate ca greseala ta l-a ranit prea mult incat doreste sa renunte la relatie de frica sa nu se intample din nou. Cred ca cel mai sigur ar fi sa vorbesti cu el, sa-ti ceri iertare si sa vezi cum reactioneaza. Bafta!

| georgiana a răspuns:

Este pacat sa renunti acum, sa lasi totul in urma, iar daca tu ai realizat ca ceva nu este in regula, incearca sa remediezi situatia.Toti meritam o a doua sansa, mai ales ca e prima relatie si probabil sunt greseli minore cum spui tu, dar nu le lasa se se faca mari.Propuneti-va o sedinta in care sa spuneti ce va place si ce nu va place si sa eliminati conflictele.

| Love4ever.EU a răspuns:

Spune-i tot ce simti! Spune-i ca vrei sa fiti din nou impreuna si ca iti pare rau ca sa ajuns aici! Daca nu mai vrea... sa fiti impreuna si nu se gadneste putin l sentimentele tale...cred ca el nu tine atat cat trebuie la tinewinking

| Gise explică:

Sa intors el la mine happy Se pare ca nu a rezistat nici el :X:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand il prinzi bine dispus si singur, apuca-te sa-i reamintesti momentele frumoase pe care le-ati petrecut si spune-i ca cele negative trebuie uitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la el si;-Ia asculta mai, cine te crezi? Cind un intreg cartier umbla dupa mine in limba te gasesti tu mai cu mot?