| AncaVlad200 a întrebat:

Cum sa il recuceresc pe fostul? il iubesc foarte mult, dar acum e implucat intr-o relatie de 9 luni cu cineva, dar cu prima ocazie o inseala cu MINE! dar tot la ea se intoarce...il vreau inapoi, ce ma fac?

5 răspunsuri:
| radu75 a răspuns:

Descarca din google play aplicatia ZELLO si aboneazate la canalul tpu.ro. Vorbesti in timp real cu cei de pe canal si poti cere solutii la problemele tale. Astept si expertii de pe www. tpu.ro sa descarce aplicatia disponibila pe orice android cat si pe pc, sper sa formam o comunitate si pe ZELLO!

| Cristiann25 a răspuns:

Te foloseste.Prin inselat in cazul tau inteleg ca se culca cu tine! Lasa-l si gaseste-ti un iubit care sa te respecte, sa te inteleaga si sa te iubeasca.Succes,te pup!

| WildDream a răspuns:

Pe tine te are cu fiecare ocazie deci esti usoara pentru el asa ca de ce ar sta cu tine cand poate sa va aiba pe amandoua? Tu esti doar de distractie si de plictiseala, nu mai reprezinti o provocare pentru el ca poate sa te aiba de cate ori pocneste din degetewinking
Nu prea ai ce sa mai faci decat sa nu-i mai dai asa usor ceea ce vrea si cand vrea.

| Anca16188 a răspuns:

Cel mai bine e sa-l lasi sau ii spui "ori ea ori eu" pe tine te tine asa de umplutura..de unde stii ca nu o sa faca la fel cu tine? Doar isi bate joc de tine si tu pui botu. ceea ce nu e prea bine, lasa-l, baietii mai sunt :*

| Jeanine a răspuns:

Draga mea sunt in aceeasi situatie ca si tine! Te inteleg ca e greu insa, chiar daca pare imposibil, trebuie sa il uiti si sa intelegi ca, fiind de 9 luni impreuna tine la ea si probabil si la tine dar nu suficinet cat sa renunte la ea. Lasa-mi un mesaj pe privat si iti voi spune mai multe, fiind si eu in aceeasi situatie.