Sa uiti? Sa uiti o persoana iubita? Ce intrebare e asta? Scuze ca o zic, si fara suparare, dar nu ai cum sa uiti pe cineva pe care il iubesti, si il vezi in fiecare zi, etc. Eu chiar nu inteleg care e problema... :-s Vorbesc serios, nu mi se pare ca trebuie sa uiti, si in primul rand nici nu ai putea Incearca sa nu renunti Continua sa faci ceea ce faceai inainte, adica, ma refer sa nu te lasi infranta Chiar tu ai zis ca aparentele inseala.
Da doar ca eu nu as putea fi fata pe care el si-ar dorio mai ales ca el acum e cu acea fata..Si daca stiam de la inceput cum e el de fapt, nu ma atasam asa de el...
Mda, doare foarte tare... Sa nu poti iubi o persoana Stiu prin ce treci Auzi, dar de ce trebuie sa fii tu acea fata? Asteapta sa treaca un timp, poate chiar 1 an, pana observa ca il iubesti Stiu ca baietii sunt dusi cu sorcova cand vine vorba de sentimente, adica nu stiu ce vor . Nu uita! Sa nu renunti la ce iti doresti Incearca sa te dezatesezi putin de el, adica sa nu mai stai atata cu el, etc Dar continua sa ii fi prietena
Gandeste-te ca "adevaratul" baiat nu mai exista si ca el este de fapt o panarama daca crede ca aceea fata este tare, motivul pentru care el iese cu ea. Deci... stai mai departe de el pana iti trece si gandeste-te la tot ce nu iti place la el pentru a te mai departa.
Nu trebuie sa te schimbi.
''Nu sunt cum si-ar dori el''..pai,asta e. Vei gasi o persoana care sa te iubeasca asa cum esti,pentru ceea ce esti! Nu ai cum sa o uiti cat ai bate din palme.
De data asta,timpul le rezolva pe toate. Ocupa-te de tine, rasfata-te, implica-te-n activitati care-ti fac placere, distreaza-te cu prietenele si treptat, nu vei mai fi asa interesata de el.
O seara faina
Cand o sa intalnesti alta persoana iubita o sa uiti de cea trecuta...incetu cu incetu.O sa mai ai momente cand o sa te gandesti la ce trecuta dar trec repede.