Cu totii am simtit gelozie,mai mult sau mai putin la un moment dat!
Important este sa nu incurajezi sentimentul asta,sa nu-i faci loc in sufletul si mintea ta,pentru ca te va parasi de la foarte greu pana la niciodata!
Impinsa la extrem,gelozia duce la fapte extreme,pe care le vezi probabil,destul de des,la stiri...
Asa ca iti vei impune un autocontrol sever si vei renunta la negativism si la gandurile negre.
Gandeste-te ca pe iubitul tau tu il cunosti,il vezi,traiesti langa el si cu el dragostea voastra!
Toate gesturile lui iti demonstreaza clar ca te iubeste,ce anume te face sa crezi ca daca nu e langa tine,ar putea face cine stie ce lucruri?
Atat timp cat langa el te simti intr-o asemenea siguranta incat ai ajuns sa-l iubesti,de ce devii complet nesigura in momentul in care el pleaca de langa tine?
Stiu ca nu te poti abtine dar va trebui sa ii oferi un credit mult mai mare!
Cand iubesti, dai sansa cuiva sa te distruga si ai incredere ca n-o va face!
Iar lipsa ta de incredere poate distruge exact ceea ce aveti mai pretios,dragostea voastra!
Nesiguranta ta,lipsa de incredere,vezi,nu duc la nimic bun!
As vrea sa reflectezi la toate lucrurile astea,esti indragostita,iubesti, pastreaza cat mai mult lucrul asta, nu se intampla prea des in viata!
Nu ai nevoie de psiholog, ci de o siguranta mai mare in tine si de incredere totala in iubitul tau.
Esti stapana propriilor ganduri, invata sa opresti imaginatia negativa.
Prin mijloace simple. Iubitul tau este un om ca si tine.Mananca,doarme,lucreaza,traieste intre oameni, vrand nevrand trebuie sa le acorde un minim de atentie, sa salute, sa dea raportul sefilor, sa fie implicat in lungi conversatii anoste dar fara de care eforturile lui ar fi zadarnice....gandeste-te la toate astea,inainte sa il acuzi in gand,fara argumente si fara informatii!
Pe urma,exact cum ti-am spus,iubitul tau este o alta persoana,nu iti apartine ca mana sau ca ochiul tau,nu-l poti coordona dupa bunul tau plac,esti nevoita sa-i respecti libertatea de miscare si spatiul lui propriu,sentimentele si gandurile lui,ii apartin. Poate fi obosit,trist,suparat,vesel,exasperat,enervat,poate trece printr-o mie de stari si situatii exact cand il suni tu sau ii trimiti mesaj!
Daca totul este perfect intre voi,nu ai nici un motiv sa-ti infigi cutite otravite in inima,impune-ti sa-ti amintesti ultima lui mangaiere,ultima vorba calda pe care ti-a spus-o,ultima imbratisare,ultimul sarut...
Si suna-l mai rar.Iar mesajele trimite-le, la fel, mai rar.
Nu cunosc frecventa cu care o faci, dar poate ca abuzezi cumva de ingaduinta lui, nu-l obosi si nu-l deranja.De cate ori il suni,de cate ori ii trimiti mesaj,ii rupi firul gandurilor,ii reduci concentrarea la zero si-l umpli de grija pentru tine si pentru voi,de teama sa nu se fi intamplat ceva,de bucurie ca-i dai un semn de viata,oricum ceea ce facea in momentul telefonului tau sau al mesajului,nu mai poate fi continuat in conditii fiziologice!
Crezi ca e placut sa se intample lucrul asta de cateva ori pe zi? Gandeste-te singura...
Inteleg ca il iubesti mult, dar va trebui sa te stapanesti, sa ai mai multa incredere in el si mai multa siguranta in tine. Dragostea se cladeste si se intretine, n-o darama fara motiv! Autoeduca-te!
Si, sa aveti cel mai cald si luminos Craciun!
Multumesc mult de tot pentru sfaturi. Imi sunt de mare ajutor. Gelozia mea e total aiurea! Dar imi voi impune sa fiu altfel, mult mai calculata si controlata, pentru ca mi-am mai stricat o relatie din cauza geloziei si nu mai vreau sa o fac inca o data deoarece mi-a fost tare greu.
Multumesc din suflet pentru sfaturi! Sarbatori fericite!
Stiu ca-ti va fi greu,chiar stiu!
Dar,mai ales ca repeti aceeasi greseala,sunt sigura ca poti sa te autodepasesti!
Impune-ti numai ganduri pozitive, populeaza-ti mintea si sufletul cu imagini si fapte, reale si luminoase, nu cu monstri!
Si vei reusi!
Iti doresc din toata inima sa fii fericita, sa fiti fericiti!
A nu mai fi asa de paranoica poate e la masa ori nu a observat mesajul, ori chiar e nesimtit.
Acum poate observi de ce nu e bine sa ati ancepi viata sexuala anainte de casatorie.statisic,cei ce se abtin pana atunci au cele mai mari sanse de a ramane ampreuna.
si se datareaza ancrederii pe care si-au construit relatia:ceva mult mai durabil decat atractia fizica(da e un pic greu ce sa faci, ansa lucrurile durabile cer de obicei sacrificii.
succes, si acum nu te chinui ca oricum ce-ai putea face?(doar sa nu strici lucrurile mai mult)
Trebuie sa realizezi ca nu esingurul baiat din lume si sunt altii care te.ar aprecia mai mul...si daca iti creezi o astel de mentalitate nu iti vei mai face asa multe probleme