Atat timp cat mergeti cu insotitori adulti nu ar trebui sa fie o problema atata timp cat acestia vor vorbi cu parintii tai. daca mergeti de capul vostru i ati gandul ca nici mie nu mi se pare normal
Pai daca esti in clasa a IX-a, esti deja destul de mare ca sa iti petreci revelionul impreuna cu prietenii.
Spune-le asta parintilor tai, si spune-le ca toti colegii tai isi petrec revelionul cu prietenii.
Doar parintii tai au facut si ei asta o data nu?
La mine mereu merge cu santajul
Spre ex. la mine la bloc is niste fete de 8-9 ani care merg in fiecare zi in oras la 11-12 nopatea.
Spune-i ca esti destul de mare
Pentru a petrece impreuna cu prietenii
Ca doar parintii tai nu o sa te tina toata viata inchisa in casa nu?
Daca esti baiat, sunt toate sansele sa mergi. Daca esti fata, poti sa renunti. Nu vor accepta niciodata stiind ca tu de revelion esti cu alti adolescenti oricare din ei gata sa te ***
Sunt fata. Stiu, si eu m-am gandit ca nu o sa ma lase chiar din cauza asta. Pana la urma sunt parinti. Dar totusi mi-as dori enorm de mult sa merg.
Sfatul meu este sa faci ceea ce parintii tai vor sa faci de Revelion. Si in zilele ce urmeaza sa te distrezi asa cum trebuie. Nu ai nimic de pierdut. Pui tu prea mult pret pe acea zi "31. dec" Uite de exemplu eu as fi vrut sa merg in excursie la munte cu prietena si altii pe langa. Dar din pacate sunt bligat sa lucrez. Nu intodeauna totul iese cum dorim noi pustoaico dar in schimb timp exista pentru orice.
Pai ai putea sa le arati cat de cuminte esti(adica n-o sa faci tot felul' de prosti la cabana), sa incerci tot felul de linguseli si santajuri marunte si sa le zici ce prieteni de treaba ai care o sa aiba grija de tine acolo. Funda?